Sustenon 250 mg 1ml – Aspen (Аптека Португалия)

Цена:
6.50 лв
Производител:
Aspen
Опаковка: Микс от 4 вида Тестостерон
1 ампула х 1 мл 250мг/мл

sustanon-aspen-2
sustanon-aspen-1
Количество
Този продукт е много подобен на Sustanon 250

Sustenon 250 mg 1ml – Aspen – Тестостеронов микс е мастноразтворим инжекционен анаболноандрогенен стероид за интрамускулно инжектиране, който съдържа четири различни естера на тестостерон:

  • Testosteron propionate (Пропионат) 30 мг,
  • Testosteron phenylpropionate (Фенилпропионат) 60 мг,
  • Testosteron isocaproate (Изокапроат) 60 мг
  • Testosteron decanoate (Деканоат) 100 мг

Четири различни тестостерона във флакон от 10 мл, със съдържание 250 мг/мл микс тестостерони, Sustenon – Aspen е бързодействащ и същевременно има дълъг живот в кръвта. Сместа на Тестостерон естери осигурява постоянно ниво на хормона за период от един месец. Както други препарати на базата на тестостерон , Sustenon – Aspen е андрогенен стероид с определен анаболен ефект. Този анаболен стероид Sustenon – Aspen се комбинира успешно дори със стромба/станозолол за релеф или Нандролон/Deca-Durabolin за повече мускулна маса, отколкото релеф.

Затова атлетите обикновено използуват Sustenon – Aspen, за да покачат маса и размер, като същевременно увеличават силата. За разлика от други съединения за тестостерон, като Cypionate и Enantate, употребата на Sustenon – Aspen причинява по-малко водно задържане и странични ефекти вследствие на повишените естрогенни нива. Тази особеност го превръща в желан продукт за културисти, които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон. Намаленото задържане на вода също прави на Sustenon – Aspen желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса.

Дозите на приложение за Sustenon – Aspen варират от 250 мг седмично, до 2000 мг и повечето седмично. Тези дози са крайни. По – често дозата варира от 250 мг към 1000 мг седмично. Въпреки че Sustenon – Aspen остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Атлети споделят за резултатите си с този препарат като успешни без диета или специфични режими, просто защото действа. Сексуалната мощ и либидото е засилено по време на приема му, както и самочувствието на приемащите Sustenon – Aspen от Спортни храни. Това се дължи на хормоните, които се стимулират с инжектирането му, тъй като тестостеронът ви по време на приема е силно забързан и изключително повишен. Андрогенните му ефекти се изразяват в окосмяване и удебеляване на гласа. Имате повече сила, повече желание и енергия за всичко, освен тренировките и спорта.

Тези, които употребяват за първи път Sustenon – Aspen, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца, като използват само 250 мг Sustenon – Aspen на седмица. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект. Sustenon – Aspen е сравнително безопасен стероид, освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. С дози, превишаващи 1000 мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Nolvadex (Tamoxifen) или Proviron (Mesterolone). Употребата на Sustenon – Aspen ще потисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на HCG – Pregnyl (Chorionic gonadotropin) или Anastrozol (аримидекс) препарати е желателна. Sustenon – Aspen е добър за основен стероид. Атлети, заинтересувани от бърз размер и увеличение на сила  намират, че е удачно да се комбинира Sustenon – Aspen с орални стероиди като Anadrol (Oxymetholone) и Bionabol (Methandrostenolone). От друга страна Sustenon – Aspen също покачва масата в съчетание с Parabolan (Trenbolone hexahydrobencylcarbonate), Masteron (Drostanolone propionate) и Winstrol (Stanozolol).

Страничните ефекти на Sustenon – Aspen са характерни за повечето тестостерон съдържащи препарати: раздразнителност,агресивност,гинекомастия и задържане на соли (при по-високи дози), акне, вириализация (стимулиране появата на вторични полови белези) и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *