Stromba – Multipharm – 100 x 10 мг таблетки стромба, станозолол

Цена:
53.00 лв
Производител:
MultiPharm
Количество:
100 таблетки по 10 мг станозолол

ПРОМОЦИЯ !
Цена: 159.00
145.00 лв
Производител:
MultiPharm
Количество:
300 таблетки по 10 мг станозолол (3 кутии)
(важи за комбинирани поръчки на други продукти на SH | Спортни храни)

stromba-multipharm-1
stromba-multipharm-2stromba-multipharm-3stromba-multipharm-4
Количество
Съдържанието в този продукт (активната му субстанция) e Станозолол. Може да се използва от мъже и жени, тъй като неговите анаболни ефекти преобладават повече, отколкото андрогенните. Стромба е безопасен орален анаболен стероид, който няма странични ефекти приеман в нормални дози.

Станозолол се употребява от всички фитнесджий в напреднал стадии. Подходящ е едновременно за мускулна маса и релеф. Информация за стромбата->>.

Свойствата на станозолола са умерени, но резултатите се харесват на потребителите и неговия кръг от хора. Няма човек, който да не оцени свойствата на Stromba-Есто. Заради конкурентната цена и получения ефект, този орален анаболен стероид се търси постоянно.


Този продукт е сходен и еднотипен с други наши продукти (инжекционни и орални)

Stanozolol е високо анаболен и умерено андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобрява азотния баланс. Тъй като не ароматизира – няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (ако е в умерени и съобразни дози). Приема от 20 до 60 мг всеки ден. От инжекционния станозолол може да се слага повече. Комбинира се със 76 мг Parabolan на всеки 2-3 дни, много културисти също добавят Masteron, Equipoise (ундециленат) или тестостерон пропионат. Тестостеронът е свързан с добавянето на анти-естрогени за задържане на вода и контрол на ароматизация. Жените често вземат 25 mg 2-3 пъти седмично или един път седмично 50-мг инжекционно. Употребен с Oxandrolone (Анавар), жените постигнат отлична и качествена чиста мускулна маса.

За релеф и горене на мазнините в проблемните области със Stromba, можете да разгледате тази информация. В материала са упоменати дози и други подробности относно приема на този анаболен стероид. За мнозина ефикасен, без андрогенни свойства, предпочитан включително и от жени.

Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната.

В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки цикъл на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния (дееспособния) тестостерон.

Оптималната употреба на Stanozolol по време на циклите на ААС е в продължителност на 8 седмици.

<– Разгледайте всички инжекционни препарати с активна съставка Stanozolol

Станозололът се комбинира много добре с Анавар (Оксандролон)

Comments are closed.