Каталог с фирми/производители на анаболни стероиди

Марки на анаболни андрогенни стероиди за инжекционна и орална употреба
(организации и сдружения – фирми за производство на анаболни андрогенни стероиди)


pharm - tec.

pharm – tec.

Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals

Alpha Pharma

Alpha Pharma

Generics Pharm

Generics Pharm

NEGEN (Украйна)

NEGEN (Украйна)

PR Pharmaceuticals

PR Pharmaceuticals

Estopharma

Estopharma

Beijing (Biotech)

Beijing (Biotech)

Unigen Lifesciences

Unigen Lifesciences

Shree Venkatesh (Индия)

Shree Venkatesh (Индия)

Organon

Organon

Klamfa Pharm

Klamfa Pharm (Малайзия)

British Dragon

British Dragon

Lipthai

Lipthai

Cooper

Cooper

Bayer

Bayer

Vermodje

Vermodje

NASpharma

NASpharma

AXIOLABS

AXIOLABS

MusclePharm

MusclePharm

Primus Ray Laboratories - P.R.L.

Primus Ray Laboratories – P.R.L.

multipharm

MultiPharm


Фирмите производители, които произвеждат анаболни стероиди в Sportnihrani.com  , са сертифицирани и одобрени от световните организации за качество и стандарт. Всеки наш продукт гарантира вашето лечение с препаратите оптимално и ефективно, като постигнатите резултати ще бъдат бързи и сигурни. Това се осъществява благодарение на качеството на предлаганите от нас услуги и продукти, които ние можем да ви предложим за по-добър стандарт и качество на живот. Всяка една от фирмите в нашия каталог е с реномирано име и утвърдена на световния пазар за качествена фармацевтика и анаболни и андрогенни стероиди. Поръчвайки от Sportnihrani.com , вие правите инвестиция за по-качествен спорт, жизнен статус и отлична форма.


Производството на анаболни стимулатори за клутуризъм и фитнес се осъществява в лаборатории на фармацевтични компании, като най-често държавите са Индия, Северозападна Европа и Мексико.


Списъкът с производители на анаболни андрогенни стеродии в Спортни храни включва няколко марки, които имат положителна репутация и клинични изследвания на партидите за периода на годностен срок. Препаратите, които разглеждате в този сайт са за професионална употреба и цел – подготовка на елитни спортисти и атлети, които целят по-добро възстановяване.

12 коментара за Каталог с фирми/производители на анаболни стероиди

 1. ganio ganev gan4evski says:

  СПОДЕЛЕТЕ КОЯ ФИРМА НАЙ-ЕДОБРА?

 2. Петър Андонов says:

  Мой избор е в момента НАСфарма. Имам опит с допинг препарати повече от 10 години и мога да кажа, че рядко се попада на продукти като тяхните. Но съм сигурен, че и те ще изчезнат рано рано, както и алфа фарма рексобола и т.н. защото има защо… В момента принципно съм много доволен от винстрола им и анавара. Ефекта е много силен и препаратите работят както трябва! 😉
  Бате Петьо

 3. гостенин says:

  Защо толкова бавно ми одобрявате коментарите като коментирам и чак след няколко часа ме добавяте??? Мнението за мен е, че продуктите на Аксиолабс са много добре и не е важно, че са по-евтини…

 4. Люсии says:

  Моя леля е вземала анавар на балкан фармацевтикалс и има мустаци смисал че и е поникнал мостак и това е много гаден страничен ефект. може и да е предозирала, да каза ми, че е приемала по 70 мг, което за жена е тварде много, но ако е качествен анавара няма да са и понигнали мостаци какво мислите по този вапрос?

 5. Grishata says:

  Номер едно в момента е Женерик фармата!!!!!!!!!! Продуктите им са чукови!

 6. Петър Тунджев says:

  Много съм доволен от NaSPHARMA COLTD СЪс стромбата постигнах голями ефекти и без да давам много зор вав фитнеса съм супер мога да пратя снимки,поздрави!!!!!!!

 7. Май всяка фирма прави в началото истински препарати и действат и след това – ташак. За момента според мен лидера си остава ФАРМАТЕК! Много съм доволен от продуктите им, благодаря ви за консултацията, отношението и всичко.

 8. пулс says:

  ФАРМАТЕЧ – НОМЕР 1!

 9. RDX says:

  От Купър съм много доволен. Слагам през два дни по половин ампула тестостерон пропионат и мнението ми е, че е много качествен. Истински е! Деката не съм я пробвал на тази марка стероиди Cooper, обаче за пропионата ви казвам че е много силен.

 10. Жоро Е. says:

  Имате ли ПРЛ – PRL – Primus Ray Laboratories? Работите ли я тази марка? Много е популярна, но скъпа.??

 11. Георги says:

  Здравейте. Мисля да си поръчам пропионат и енантат от вашия саит,но вече ми омръзна само да си давам парите и да се дупча със пълни ментета. Напълно съм наясно че на нашия пазар всичко е ъндърграунд производство,но поне преди години правеха работещи ментета за разлика от сега, или просто не мога да попадна на нещо качествено. Та на въпроса … реших да пробвам и при вас. На коя фирма бихте ми препоръчали да взема ЕНАНТАТ И ПРОПИОНАТ ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *