Boldenon – Robert’s Pharmaceutical – болденон ундециленат

Болденон ундециленат е умерено анаболен стероид с ниска андрогенна израз, обикновено се използва в комбинация с тестостерон и други андрогени, за повишаване на мускулната маса, апетит, и кръвоснабдяване, като същевременно се насърчава ЕПО поколение.

Болденон ундециленат произвежда бавно и стабилно анаболен ефект, докато подобряване на апетита, което води до неговата дългосрочна популярност.

Болденон ундециленат започва да работи не веднага, но с продължителен приет от примерен цикъл (напр. 2 месеца) се усеща след втората седмица, дори по-рано.

52.00 лв.

Описание

 

В комбинация с други препарати като Тестостерон енантат (депо) и Анадрол (Anapolon), болденон ундециленат прави чудеса в изграждането на твърда и масивна мускулатура.

Инжекционен стероид, съдържащ активната съставка болденон ундециленат. Болденонът е силно анаболен и умерено андрогенен анаболен стероид. Има слаба токсичност. Ароматизира малко. Болденон ундециленат не задържа вода. Действието на този анаболен стероид е подобно на това на Дианабол-а. Бодидилдърите го използват за повишаване на силата, спортистите го комбинират с тестостерон. Ако се комбинира с Примоболан става ефективен и при изчистване…

Примерни дози болденон ундециленат

Болденон ундециленат го вземайте от 1-вата до 10-тата седмица или поне от 1-вата до 8-мата седмица, този препарат за по кратко време не се приема/ по 400мг , дори първите 2 седмици дозите може да бъдат от 600мг…

Примерен цикъл

1-3 седица по 50мг дневно 1-10 седица болденон 6-12 седмица стромба по 20/30мг. дневно / стромбата трябва да я спрете след като е спрял да действа болденона.

Boldenon (1,4-androstadiene-3-one-17β-ol, available as the undecylenate ester), известен също под търговски наименования Equipoise, Ganabol, Equigan, Boldenon и Ultragan е анаболен стероид, първоначално разработен за ветеринарна медицина, най-вече при лечение на коне.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 флакон от 10 мл, 100 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Boldenon – Robert’s Pharmaceutical – болденон ундециленат“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *