Equiplex 200 (Axiolabs) – Boldenone 10мл, 200мг/мл

Equiplex 200 (Axiolabs) е нжекционен стероид, съдържащ активната съставка “boldenone undecylenate”. Equiplex 200 е силно анаболен и умерено андрогенен анаболен стероид. Има слаба токсичност. Ароматизира малко.

Equiplex 200 не задържа вода. Действието на продукта е подобно на това на Дианабол-а. Бодидилдърите го използват за повишаване на силата, спортистите го комбинират с тестостерон. Ако се комбинира с Примоболан става ефективен и при изчистване…

39.00 лв.

Описание

Equiplex 200 (Axiolabs) е умерено анаболен стероид с ниска андрогенна израз, обикновено се използва в комбинация с тестостерон и други андрогени, за повишаване на мускулната маса, апетит, и кръвоснабдяване, като същевременно се насърчава ЕПО поколение. Equiplex 200 произвежда бавно и стабилно анаболен ефект, докато подобряване на апетита, което води до неговата дългосрочна популярност.

В комбинация с други препарати като Тестостерон енантат (депо) и Анадрол (Anapolon), болденонът прави чудеса в изграждането на твърда и масивна мускулатура. Equiplex 200 започва да работи не веднага, но с продължителен приет от примерен цикъл (напр. 2 месеца) се усеща след втората седмица, дори по-рано.

Примерни дози

Болденонът го вземайте от 1-вата до 10-тата седмица или поне от 1-вата до 8-мата седмица, този препарат за по кратко време не се приема/ по 400мг , дори първите 2 седмици дозите може да бъдат от 600мг…

Примерен цикъл

1-3 седица по 50мг дневно 1-10 седица болденон 6-12 седмица стромба по 20/30мг. дневно / стромбата трябва да я спрете след като е спрял да действа болденона.

Boldenone (1,4-androstadiene-3-one-17β-ol, available as the undecylenate ester), известен също под търговски наименования Equipoise, Ganabol, Equigan, Boldebolin и Ultragan е анаболен стероид, първоначално разработен за ветеринарна медицина, най-вече при лечение на коне.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 флакон от 10 мл, 200 мг/мл

3 отзива за Equiplex 200 (Axiolabs) – Boldenone 10мл, 200мг/мл

  1. Какво ви е мнението за този продукт?

  2. Не съм си слагал от него обаче сам доволен от женерикс фарма. Сега мисля да поръчам от този, защото чувам мно добри одзиви

  3. Здравейте.Изкушавам се да поръчам продукти на АХIOLABS.
    Някой има ли информация за качеството им? Гледам ,че цената им е доста приемлива? Благодаря предварително.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *