Mastebol NASpharma (Мастерон) – 10 амп, 100 мг/мл

С приема на Mastebol NASpharma състезателите могат да увеличат андрогенното ниво без риск от повишаване на нивото на естроген. Това води до твърдост на мускулите. Една от причините много спортисти да използват този продукт е, че преди състезание съдържанието на мазнини трябва да е малко.

Mastebol не ароматизира дори и във висока доза и повишава мускулната маса. Ефектът, който притежава прави мускулите релефни, плътни и пълни. Препаратът втрърдява вече изчистените мускули. Културистите използват този медикамент, за да подчертаят мускулната сепарация .

109.00 лв.

Описание

Mastebol NASpharma е особено ефективен в комбинация с анаболни стероиди като – Winstrol Depot, Parabolan, Primobolan Depot, Anavar. Дозировката е 100мг. на всеки 3-4 дни. Подходящ е за предсъстезателната подготовка. Използването му предизвиква твърдост в мускулите, от която се нуждаят всички състезатели. Бодибидърите го използват последните 4-5 седмици преди състезанието.

Орален Мастерон в SH | Sportnihrani

Най-качественият орален Мастерон/Дростанолон в Спортни храни е на Biotech Beijing Pharmaceuticals – Drostanolone в таблетки от 25 мг (100 броя). Няма разлика в инжекционната и оралната версия на този анаболен стимулатор.

Приложение, ефекти и действие на Мастерон Mastabol NASpharma

Дростанолон пропионат с търговското наименование Мастабол на НАСфарма е анаболен/андрогенен стероид, който е с естер на пропионат дростанолон. Той е в състояние да ароматизира само във високи дози и има свойства на дехидротестостерон. Успешно се използва като медикамент за рак на гърдата. В спорта дростанолон – Mastebol се използва предимно от спортисти, които се нуждаят от ефекта да запазят силата, когато губят маса и преди състезания. Особено е популярен в дисциплини като лека атлетика и такива, в които се изисква висока аеробна подготовка.

Той е успешен в комбинация с Анавар и се употребява от състезатели, които искат да запазят теглото си, но да увеличат издържливостта и силата. Популярен е в бодибилдинга като диуретик. Тези, които употребяват Дростанолон се интересуват от твърдост и плътност. Той може да увеличи тези два показателя успешно с нормални дози от 150 до 300 мг седмично. Въпреки силните си свойства, Мастабол може да влезе в най-качествена употреба, когато мазнините в тялото са по-ниски и тогава се усеща значително. Дростанолон Mastabol изключва риска да повишите теглото си и да бъдете в по-висока категория, като добавите маса.

Описание с детайли (информативна справка за Мастерона)

Медикаментът Masteron – Mastebol на НАСфарма е анаболен стероид, високо ценен от състезаващите се културисти. Както и другите препарати на базата на DHT, той е идеален за предсъстезателната подготовка. Masteron / Mastebol не ароматизира в каквато и да е доза. Повишаването на мускулната маса е често споменавано от атлети използващи го. Ненадминат е по своя ефект правещ мускулите релефни, плътни и пълни. Препаратът втрърдява вече изчистените мускули. Използвайки този препарат културистът подчертава мускулната сепарация. Използването му предизвиква твърдост в мускулите, от която се нуждаят всички състезатели. Бодибидърите го използват последните 4-5 седмици преди състезанието, съвместно с Primobolan, Parabolan, Oxandrolone и Winstrol. Novadex обикновенно не се използва с него, защото той не ароматизира в каквито и да е дози. Токсичността на този препарат спрямо черния дроб е много малка.

Този стероид показва силно анаболна активност, и по ниска андрогенност от тестостерона. Освен в предсъстезателни цикли може да се ползва в цикли, където се избягват водната задръжка и ароматизацията. Във този случай атлетите разказват за увеличена сила и добре изглеждащи мускули. Не се явява същият прираст на сила, както при тестостерона, защото водната задръжка характерна тестостерона работи по-добре за това. Той бързо влиза и излиза от обмяната. Тъй като субстанцията Dromastanolone Di-propionate e с кратък полуживот, честите поставяния на инжекции са необходими.

Този факт прави на Masteron / Mastebol много интересен, когато приемащите го трябва да дадат отрицателен анализ на урина при допинг тест. Тъй като субстанцията Dromastanolone Di-propionate не остава в тялото дълго в задоволително количество, атлетите инжектират съединението с страхотен успех до две седмици преди тест. Употребата на Masteron не е ограничена само до етапа на предсъстезателна подготовка. Атлети, които искат да избегнат водно задържане и които лесно повишават ниво на естроген, също оценяват Masteron / Mastebol.

В този случай една ампула (100 мг) се инжектирана всеки втори ден. В комбинация с Primobolan, Winstrol или Тестостерон пропионат могат да бъдат придобити огромна сила и увеличаване на теглото, като резултатите са качествени и дълготрайни. Въпреки че жените не използуват Masteron / Mastebol много често, има жени атлети които го взимат преди състезание.

Дозиране при употребата на Мастерон (Mastebol NASpharma)

Дозите, които са обичайни са 100 мг на всеки 3 – 6 дни. Естерът на Di-propionate, използуван с това съединение осъществяват неговата дейност само за няколко дни. С такова кратко времетраене, инжекциите трябва да бъдат многократни поне всеки 3 или 4 дни за да поддържат постоянно ниво на хормонът в кръвта. Седмичните приеми са в рамките на 300 – 500 мг. Ако жени приемат препарата, дозата трябва да бъде ограничена до не повече от 25 – 50 мг седмично.

Странични ефекти на Masteron

Страничните ефекти общо взето са меки с този стероид. Гинекомастията и водната задръжка са незначителни. Все пак контролирайте кръвно налягане, препарата не е токсичен за черения дроб. Проблеми може да има само при дълготрайна употреба. Единствените забележими странични ефекти произхождат от основните андрогенни свойства на DHT. Това включва акне, окосмяване по тялото, агресия и ускорена загуба на коса.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

10 ампули по 1мл, 100 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Mastebol NASpharma (Мастерон) – 10 амп, 100 мг/мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *