Metesto Lipthai (Метилтестостерон) – 100х25мг

Metesto на Lipthai e орален анаболен стероид с активна съставка Метилтестостерон – най-достъпния от всички препарати. Обикновено казват, че няма други предимства, освен ниската си цена, но не е точно така. Метилтестостерон има доста предимства, които не са никак малко.

С присъщата си  андрогенната активност (под въздействие на 5-α редуктазата метилтестостерон се превръща в много мощен 17-метил-дихидротестостерон), много увеличава силовата издръжливост и способност на организма да се възстанови след  натоварване. Тренировките по време на употреба метилтестостерон са доказано с по-голям ефект.

42.00 лв.

Описание

Metesto Метилтестостерон има много високо ниво на ароматизация. Това за някои е недостатък. Но именно това му свойство може съществено да помогне в изграждането на мускулна маса на тези, чиито ниво на ароматаза в периферните влакна е по-ниско от нормата.

Metesto Метилтестостерон е анаболно средство с много силни андрогенни свойства.

Показания

Използва се за лечение на мъже страдащи от хипогонадизъм, както и за лечение на жени с рак на гърдата, симптоми на менопауза и в цикли с анаболни стероиди за изграждане на мускулна маса и сила.

Противопоказания

медикамента не бива да се употребява от хора със свръхчувствителност към него или някоя от съставките му.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

таблетки, флакон

Количество

100 таблетки по 25 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Metesto Lipthai (Метилтестостерон) – 100х25мг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *