Фенилпропионат – NandroRapid (Alpha Pharma) – Нандролон

Това е Нандролон фенилпропионат –  инжекционен мастноразтворим разтвор, една от формите на анаболния стероид Нандролон. Свойствата му са изключително близки с тези на Нандролон деконат. Основната разлика между двата препарата е скоростта, с която активният нандролон се освобождава и попада в кръвта.

Докато нандролон деконат осигурява освобождаване от мястото на инжектиране в продължение на 3 седмици, фенил пропионата е активен само 1 седмица. Иначе са взаимнозаменяеми продукти. Дураболинът е високо ценен от атлетите поради способностите си да подпомага качването на мускулна маса и сила, без силни андрогенни или естрогенни старнични ефекти.

104.00 лв.

Описание

Нандролон фенилпропионат е модифициран нандролон като е добавен естер на фенилпропионовата киселина към хидроксилната грипа на 17-ти бета-С атом. Естерифицираните стероиди са по-неполярни от свободните и се по-бавно от мястото на инжектиране. При попадане в кръвообръщението се превръщат в свободни молекули нандролон.

Естерифицираните стероиди са създадени да удължат времето на терапевтичен ефект, позволявайки по-рядкото прилагане на медикамента, за разлика от  свободните (неестерифицирани) стероиди. Нандролон фенилпропионат осигурява рязко освобождаване на нандролон  в продължение на 24-48 часа след дълбока мускулна инжекция, като постепенно намалява до нормални нива до 2 седмици след инжекцията.


Предписание за мъже

За общ анаболен ефект се приемат 25-50 мг фенилпропионат седмицчо за 12 седмица. При тренировки – 200-400 мг на седмица в цикъл от 8-12 седмици. Дозите за достатъчни, при повечето приемащи, за видимо покачване на мускулна маса и сила. Поради бързото си освобождаване в организма, седмичната доза обикновено се разделя в 2 приема.


Предписание за жени

При общ анаболен ефект се приемат 25-50 мг фенилпропионат седмицчо за 12 седмица. При тренировки – 50 мг еднократна инжекция на седмица в цикъл от 4-6 седмици. Въпреки че е леко андрогенен препарат, при жените винаги се наблюдават андрогенни промени.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

10 ампули по 1 мл, 100 мг/мл

1 отзив за Фенилпропионат – NandroRapid (Alpha Pharma) – Нандролон

  1. Zdaveite,
    Predlagate li peptidi za prodazba

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *