Промоция!

Oxandrolone (NASpharma) Анавар – 50х5мг

Oxandrolone (NASpharma) Анавар е предпочитан включително от жени, които изгарят мазнини и имат нужда от издържливост и сила.

Широкоприложим анаболен стероид, който е скъп, но за сметка на това качествен и минимално токсичен. Не ароматизира и не подтиска присъщото на тялото хормонално производство. Не е токсичен. Много е популярен при пауърлифтърите, тъй като осигурява голям прираст на сила.

Във високи дози той е също и силно анаболен. Обаче, при тези дозировки и противопоказанията се усилват. Оксандролонът е много мек.

54.00 лв. 39.00 лв.

Описание

Анавар на Малтийската фармацевтична компания NASpharma e един добър медикамент за спортисти, които не търсят толкова количество, колкото качество. Той е добре съчетаван с други орални стероиди като Станозолол (Stromba), както и високо анаболен, ако се употребява в леко надвишени дози в комбинация с други препарати или единствен както орални, така и инжекционни. Това е най-мекия препарат във фитнес средите, употребяван и от нежния пол. Търсен е заради релефа и твърдостта, който придава на мускулатурата и извайва телата на мъже и жени. Без странични ефекти това е стимулатор за който може да се каже, че е колкото качествен също толкова ефективен.

Много добра комбинация на Анавара се получава със Стромба, Винстрол (Станозолол), както и Primobolan Depot и Тестостерон пропионат.

За какво се използва този Анавар (Oxandrolone)

Предпочитан е от хиляди както жени, така и мъже, използващи го просто защото работи добре и рядко дава някакви странични ефекти. Взема се за повишаване мускулната сила и повишаване твърдостта на мускулите. Не задържа вода и не повишава теглото. Не ароматизира дори при високи дози. Това го прави идеален за използващите стероиди, които са капризни кам андрогенните действия и гинекомастията. Използва се също, и при цикли за покачване на мускулната маса, комбиниран с високоандрогени – като Тестостерон и Метандростенолон.

Начин на употреба: Перорален прием на таблетки в дози от 10 до 30 мг за мъже и от 2,5 до 10 мг за жени. Преди употреба се консултирайте с лекар. Показания:
Употребява се за повишаване на мускулната сила и твърдост.

(17b-hydroxy-17a-methyl-2-oxa-5a-androstane-3-one)
Molecular Weight: 306.4442
Formula: C19H30O3
Melting Point: 235 238 Celcius
Manufacturer: BTG, SPA, Originally Searle (1964)
Effective dose: (Men)20-100mgs/day (or .125mg/kg~bdywt); (Women) 2.5-20mgs.day
Active Life: 8-12 hours
Detection Time: 3 weeks
Anabolic/Androgenic Ratio (Range): 322-630:24

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

таблетки, блистери

Количество

50 таблетки по 5 мг

4 отзива за Oxandrolone (NASpharma) Анавар – 50х5мг

  1. to anavar koyto e proval da pisi nesto dobarli ee ??? admin ??

    • Добър е.

  2. интересува ме дали стромбата и анавара на NASpharma имат леко жълтеникав цвят или това зависи от партидата?

  3. Да, имат леко жълтеникав цвят. Съвсем леко.

  4. Номер едно! Евала.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *