Parabolan (Balkan Pharmaceuticals) – 100мг/мл

Parabolan се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила, при това без задръжката на вода така характерни за тестостерона или руския Метан. Parabolan дава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претренирване, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпени, и в същото време дълбоко очертани.

Parabolan притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като препарата не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура.

Естерът хексахидробензилкарбонат удължава освобождаването на тренболона от мястото на инжектиране повече от 2 седмици, което винаги е било цел в разработването на стероиди за хуманна употреба. Така се постига по-разреден график на инжектиране, което намалява много рисковете, свързани с тази интервенция. Базовият стероид тренболон е 3 пъти по-андрогенен от тестостерона, което го прави доста силен стероид. Също така той показва 3 пъти по-голям анаболен потенциал в сравнение с неговите андрогенни свойства, което го класифицира основно като анаболен стероид.

90.00 лв.

Описание

Parabolan (Balkan Pharmaceuticals) е относително нов стероид. Препаратът започва да се произвежда в началото на 1980год. от фирма “Negma Laboratories”- Франция, и се продава в ампули по 1.5 мл, по една в опаковка. Всяка ампула съдържа 150 мг Тренболон хексахидробензилкарбонат, производно 19-нортестостерон вещество. Препарат е родственник на Дека-Дураболина. Сходство на двата препарата не се ограничава само до молекулярната структура, те работят почти еднакво, при допинг-контрол често бъркат кой от двата препарат е бил използван. Parabolan (Balkan Pharmaceuticals) е малко по-андрогенен, от Дека.

Този стероид е прекрасен препарат за основен период. Относително високите андрогенни свойства осигуряват допълнителна „сухост“ на атлета. Тези му свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Препарат може да бъде ефективен и при нискокалорична диети при условие че се приемат големи количества протеин.

Активна субстанция: Тренболон Hexahydrobenzylcarbonate, 5х1.5мл IM
Друг подобен продукт: Trinaplex 200 (Axiolabs) – многодозов флакон с микс от три естера на тренболон

Информация за продукта и общи сведения

В организма животът на Parabolan (Balkan Pharmaceuticals) е 2-4 дена. Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1ампула / 76мг. на всеки 2-3дни. Много добра комбинация е 76мг. Parabolan (Balkan Pharmaceuticals) на всеки два дни и 50мг. Winstrol през ден или 50мг. Testosterone propionate на всеки два дни.

Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Methandrostenolone на ден. В комплекс с Анавар (25мг. Anavar на ден), препаратът се използва за силова подготовка при атлети желаещи да минат в по-горна категория. Гинекомастия при използването на този продукт се наблюдава рядко, само при дълга употреба в много високи дози. При използване на дози до 200 мг. седмично препарата е слабо хепатотоксичен. Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони. При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла.

Този стероид не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Parabolan (Balkan Pharmaceuticals) не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост. На всеки атлет препарата действа по различен начин, но повечето от прилагащите го намират за безопасен при правилна употреба.

Въпреки че не се наблюдават потресаващи промени в мускулната маса, Parabolan (Balkan Pharmaceuticals) обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Дека. Френската версия на Параболан вече не се намира на пазара. Има различни фирми предлагащи инжекционата форма, поради което се налага да подхождате внимателно при покупката на препарата.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

5 ампули по 1мл, 100 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Parabolan (Balkan Pharmaceuticals) – 100мг/мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *