Parabolan-H (Generics Pharm) – 10 ампули (100 мг/мл)

5.00 от 5 на база 2 клиентски оценки
(2 клиентски отзива)

Parabolan (Параболан) е най-разпознаваемото име на trenbolone hexahydrobenzylcarbonate (тренболон хексахидробензилкарбонат), бавнодействащ инжекционен естер на мощния анаболен стероид тренболон. Trenbolone (тренболон) най-често се разпространява като trenbolone acetate (тренболон ацетат), който представлява много по-бързо действаща форма на стероида.

Ефектът на изграждане на мускулна тъка с употребата на тренболон се сравнява с този на тестостерон и Dianabol, но без проявата на същите естрогенни странични ефекти. Trenbolone (тренболон) е много популярен сред спортистите, които търсят бързо натрупване на маса, сила и добър релеф.

85.00 лв.

Описание

Parabolan (хексахидробензилкарбонат) е относително нов стероид. Препаратът започва да се произвежда в началото на 1980год. от фирма “Negma Laboratories”- Франция, и се продава в ампули по 1.5 мл, по една в упаковка. Всяка ампула съдържа 150 мг Тренболон хексахидробензилкарбонат, производно 19-нортестостерон вещество. Препарат е родственник на Дека-Дураболина. Сходство на двата препарата не се ограничава само до молекулярната структура, те работят почти еднакво, при допинг-контрол често бъркат кой от двата препарат е бил използван. Параболан е малко по-андрогенен, от Дека. Параболан е прекрасен препарат за основен период. Относително високите андрогенни свойства осигуряват допълнителна „сухост“ на атлета. Тези му свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Препарат може да бъде ефективен и при нискокалорична диети при условие че се приемат големи количества протеин.

Препаратът се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила, при това без задръжката на вода така характерни за тестостерона или руския Метан. Parabolan (хексахидробензилкарбонат) дава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претренирване, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпени, и в същото време дълбоко очертани. Параболан притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като препарата не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура.

Дозиране и комбиниране

В организма животът на хексахидробензилкарбонат е 2-4 дена. Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1ампула/76мг./ на всеки 2-3дни. Много добра комбинация е 76мг. Parabolan (хексахидробензилкарбонат) на всеки два дни и 50мг. Winstrol през ден или 50мг. Testosterone propionate на всеки два дни. Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Methandrostenolone на ден. В комплекс с Анавар (25мг. Anavar на ден), препарата се използва за силова подготовка при атлети желаещи да минат в по-горна категория.

Странични ефекти

Гинекомастия при използването на този продукт се наблюдава рядко, само при дълга употреба в много високи дози. При използване на дози до 200 мг. седмично препарата е слабо хепатотоксичен. Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони. При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла. Препарата не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата.

Parabolan (хексахидробензилкарбонат) не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост. На всеки атлет препарата действа по различен начин, но повечето от прилагащите го намират за безопасен при правилна употреба. Въпреки че не се наблюдават потресаващи промени в мускулната маса, Параболан обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Дека. Френската версия на Параболан вече не се намира на пазара. Има различни фирми предлагащи инжекционата форма, поради което се налага да подхождате внимателно при покупката на препарата.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

10 ампули от 1 мл, 100 мг/мл

2 отзива за Parabolan-H (Generics Pharm) – 10 ампули (100 мг/мл)

  1. 5 от 5

    Здравейте,Аз съм Георги,тежа точно 100 килограма на 28 години съм,имам доста цикли зад гърба си (7 или 8 да съм по-точен) ,предимно с по-слаби анаболи.И за пръв път се решавам на по-силен анабол,като параболана бих искал някой да даде отзив за продукта,мнението на Админа също ми върши работа и ако продукта е качествен,бих желал админа да ми каже в каква доза да го вземам нали според теглото и опита,а целта ми е сила и маса.Благодаря за отговора предварително.

  2. 5 от 5

    Този продукт не е наличен. Проверете Muscle Pharm.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *