Промоция!

Primobol (British Dragon) – Примоболан, Метенолон енантат

Primobol (Метенолон енантат) се счита за по-слаб от този на Deca-Durabolin (нандролон деканоат), сравнено милиграм за милиграм. Primobol (Метенолон енантат) се употребява най-често в циклите за релеф, където чистата, но качествена мускулна маса е търсен ефект, без задържането на излишна вода.

75.00 лв. 29.00 лв.

Описание

Метенолон се съдържа и в Primobolan Depot – Bayer. Примоболан е попюлярен инжекционен анаболен стероид със едни от най-фините и качествени свойства и ефекти. Предпочитан е по всяко време на годината заради изключените странични ефекти. При този инжекционен анаболен медикамент няма опасности.

Primobol на British Dragon (Метенолон енантат) е много слабо андрогенен, силно анаболен и представлява най-безопасният стероид. Това е един малкото стероиди, при чиято употреба жените се чувстват комфортно. Това не е препарат, който води до значително повишаване на силата или мускулната маса, но пък за сметка на това прибавените килограми са изключително качествени. Този медикамент е много популярен в предсъстезателната подготовка. Primobol (Метенолон енантат) е един от малкото стероиди, които проявяват своята ефективност, дори и при нискокалорийна диета.

Дози и комбиниране

Тези, които биха искали да постигнат мускулна бързо, могат да използват Primobol (Метенолон енантат) заедно със Sustanon 250 и Dianabol. Тези, които имат повече търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, обикновено ще бъдат много доволни от коминацията 200 мг Primobolan Depot на седмица и 200-400 мг Deca-Durabolin седмично.

Ние вярваме, че най-добрата комбинация е Primobol (Метенолон енантат) с Winstrol 200 – 400 мг / седмица, плюс 40-100 мг Анавар/Оксандролон дневно за максимално качество и завидни резултати. Тази комбинация е по-малко изгодна откъм финансова гледна точка, но постиженията с тези три препарата са внушителни!

Инжекционната форма на Primobol (Метенолон енантат) не задържа вода в тялото, затова е предпочитан от милиони спортисти по целия свят.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 флакон от 10 мл, 100 мг/мл

1 отзив за Primobol (British Dragon) – Примоболан, Метенолон енантат

  1. zdraveite, kakva e razlikata mejdu tozi primobolan i turskiq bayer ?

    • За този нямаме информация относно произхода и състава му.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *