Промоция!

Provibol (Lipthai) – андроген, местеролон 100х10мг

Provibol е силно андрогенен стероид, с анаболен ефект за изграждане на мускули. Provibol (mesterolone) обикновено се използва за лечение на различни видове сексуална дисфункция, които често са резултат от това е ниското ниво на тестостерон за ендогенените.

Обикновено Mesterolone може да се обърне на проблемите на сексуалната незаинтересованост и импотентност, и понякога се използва за увеличаване броя на сперматозоидите. Той не стимулира организма да произвежда тестостерон, но Mesterolone е просто оралният стероидно андрогенен заместител, който се използва за компенсиране на липсата на естествения мъжки андроген.

110.00 лв. 82.00 лв.

Категории: ,

Описание

Сред спортистите Provibol се използва предимно като антиестроген. Повечето спортисти предпочитат да използват Mesterolone както и Нолвадекс, особено по време на силно естрогенни цикли. С Provibol и Нолвадекс, естрогените и техните странични ефекти често са значително сведени до минимум.

Провибол, който по същество е нестероидно вещество, проявяващо силен антиестрогенен ефект. Медикаментът е агонист/антагонист на естрогена, който се свързва с естрогенните рецептори в тъканите. По този начин Провибол блокира естрогена и практически се постига антиестрогенен ефект. Макар че Провибол е ефективен в борбата с естрогена, той не е най-мощен препарат в това отношение. Препарати като Аримидекс, Фемера, Аромазин са значително по-добри в предотвратяването на образуване на естроген, но тъй като Провибол е по-мек и по-широкоспектърен, се е използва по-често.

Ензимът ароматаза е причината тестостеронът да се превръща в естрадиол. Структурата на естрогена е значително близка до тази на тестостерона. Ензимът ароматаза може да превърне и много от анаболните стероиди в различни естрогени, което предполага отговорно отношение към собственото тяло при ползване на стероиди. Високи нива на естрогена могат да предизвикат някои нежелани странични ефекти, като гинекомастия, увеличено задържане на течности в организма, което пък означава загуба на дефиниция. Натрупването на мазнини е друга неприятна последица при високи нива на естроген. Трениращите, които са чувствителни към естроген, трябва да внимават при приемането на лесно ароматизиращи стероиди и да използват антиароматизиращи и антиестрогенни средства.

Още информация

Провибол показва и способност да увеличава отделянето на лутенизиращия и фоликолостимулиращия хормони в мъжкото тяло. Това се постига, като се предотвратява така наречения „negative feedback inhibition“ (спиране на отделянето на хормони от хипоталамуса и хипофизата, поради отрицателна обратна връзка – механизъм, предпазващ тялото от препроизводство на хормони, активиращ се от високи нива на естроген). Такава роля изпълняват Кломид и Циклофенил. По-високи нива на лутенизиращия хормон могат да доведат до стимулиране на клетките на Ледиг (отговорни за отделянето на андрогени като тестостерона; намират се в семенните тубички в тестисите).

На практика се постига увеличено производство на собствени андрогени, включително тестостерон. Този ефект на Провибол го прави удобен не само по време на цикъл, но и след него, при възстановяването на собственото производство на хормони. Нолвадекс е по-въздействащ в това отношение даже от Кломида и се предпочита от атлетите при възстановяващи терапии. При тежки цикли , където собственото производство на хормони е силно подтиснато и дори спряно, ползването на Нолвадекс е недостатъчно и се налага използване на Гонадотропин (HCG), стимулиращ действието на лутенизиращия хормон, като задейства клетките на Ледиг.

Гонадотропин постига силно стимулиране на тестисите и техните функции. Производството на собствен тестостерон обаче може да не е достатъчно и в такъв случай се приема Провибол. Той само блокира действието на естрогена и затова не трябва да се спира, когато все още има високи нива на естрогена, защото това ще доведе до бързо заемане на естрогенните рецептори от силни естрогени, а това би могло да значи странични ефекти. HCG не само стимулира производството на тестостерон, но и увеличава ароматизацията му в тестисите, което изисква ползване на антиестрогени няколко седмици след спирането му. Когато се приема само Провибол за борба с естрогена по време на цикъл, трябва да бъде ползван, докато хормоните вече бъдат под контрол.

Прием

Приетата доза за мъже е 10-30 мг на ден. За предпочитане е да се започне с малка доза и при нужда тя да се увеличи. При ползването на силно ароматизиращи препарати е добре Нолвадекс да се взима още в началото на цикъла, а при цикъл със слабо ароматизиращи или неароматизиращи стероиди (или при хора, нямащи проблеми с естрогена), Нолвадекс се приема, когато целта е подновяване на собственото производство на тестостерон.

Жените също приемат Нолвадекс, за да намалят ефекта от собствения им естроген. Това спомага и за намаляване на мазнините в проблемните области – бедра и ханш. Ползването на Провибол от жени е значително рисковано, тъй като се наблюдават странични ефекти като топли вълни и нарушения в месечния цикъл.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

таблетки, флакон

Количество

100 таблетки по 25 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Provibol (Lipthai) – андроген, местеролон 100х10мг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *