Промоция!

Ratigra (Sildenafil Citrante) – Силденафил – 4х100мг

Ratigra – Силденафил цитрат е генерически еквивалент по съдържание и действие на известната Виагра, но в пъти с по-ниска цена. Отлично средство за борба при проблеми с ерекцията и задържането на еякулацията. Увеличава притока на кръв към пениса. Не е афродизиак, нито хормон.

Силденафил е отличен секс стимулант, стимулатор на най-добрата цена. Продуктът е на таблетки и работи при всички мъже без изключение. Ефектът му не зависи от степента на еректилната дисфункция или възрастта.

38.00 лв. 26.00 лв.

Описание

Принципът на действие на препарата е следният: Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда: Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и Phosphodiesterase type5 (PDE-5), който намалява ерекцията.Sildenafil възпрепятства PDE-5. Докато е активен Силдеанфил задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Сексуалната стимулация е задължителна, за да може Силденафил да бъде ефективен. Активната съставка – силденафилът – е ензимен инхибитор, който предизвиква разширяване на кръвоносните съдове на пениса. В следствие на това се увеличава притока на кръв в него и това води до ерекция. Това се случва единствено, когато сте сексуално стимулирани.

Действие: Съдържащият се в таблетките Силденафил цитрат, познат като активната съставка на Виагра, започва да действа от 10 до 15мин. след прием. С него ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти!

Силденафил цитрат принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (ФДЕ5). Действието се състои в подпомагане на разширяването на кръвоносните съдове на пениса, което улеснява кръвонапълването му при сексуална възбуда. Силденафил ще Ви помогне да получите ерекция, само ако сте сексуално стимулиран.Не трябва да упортебявате Силденафил, ако нямате еректилна дисфункция. Не трябва да приемате Силденафил Сандоз, ако сте жена.

Силденафил Сандоз е лечение за мъже с еректилна дисфункция, наричана понякога импотентност. Тя означава, че мъжът не може да получи или задържи стабилна ерекция на пениса, необходима за сексуалния акт.

Преди да приемете Силденафил

Не приемайте Силденафил:
– ако вземате лекарства, наречени нитрати,тъй като комбинацията може да предизвика потенциално опасно понижение на Вашето кръвно налягане.Кажете на вашия лекар, ако приемате някое от тези лекарства, които често се дават за облекчаване на стенокардия или „болка в гърдите“). Ако не сте сигурно, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
– ако използавате някое от лекарствата, известни като донори на азотен оксид като амилнитрит (попърс), тъй като комбинацията може също да доведе до потенциално опасно понижение на Вашето кръвно налягане.
– ако сте алегрични (свръхчувствителни) към силденафил или някоя от останалите съставки на Силденафил
– ако имате тежък сърдечен или чернодробен проблем
– ако наскоро сте преживели инсулт или сърдечна криза или ако имате ниско кръвно налягане
– ако имате някои редки наследствени очни заболявания (като например пигментозен ретинит)
– ако някога сте имали загуба на зрението поради неартериитна предна исхемична невропатия (НАИОН)

Обърнете специално внимание при употребата на Силденафил:

Съобщете на вашия лекар:
-ако имате сърповидно-клетъчна амения (аномалиа на червените кръвни клетки) , левкемия (рак на кръвните клетки), мултиплен миелом (рак на костния мозък). Ако имате деформация на пениса или болест на Пейрони.
– ако имате сърдечни проблеми. В този случай Вашият лекар трябва да провери внимателно дали сърцето Ви може да понесе допълнително натоварване като правене на секс.
– ако имате в момента стомашна язва или проблеми със съсирването на кръвта (като например хемофилия).
-ако изпитате внезапно намаление или загуба на зрение, спрете приема на Силденафил и незабавно се свържете с Вашия лекар.

Силденафил Сандоз не трябва да се употребява едновременно с други лекарствени продукти за прием през устата или за локално лечение на еректилна дисфункция. Силденафил не трябва да се прилага при лица под 18-годишна възраст.
Трябва да съобщите на Вашия лекар, ако имате бъбречни или чернодробни проблеми. Вашият лекар може да реши да Ви предпише по-ниска доза.

Шофиране и работа с машини

Силденафил може да предизвика виене на свят и да повлияе зрението.

Как да приемате Силденафил

Не трябва да приемате Силденафил повече от един път дневно. Силденафил трябва да се взема около един час преди планирания от Вас сексуален контакт. Изпийте таблетката цяла с чаша вода. Таблетката може да бъде разделена на равни четвъртини. Трябва да приемате поне 2 четвъртини, за да се достигне минималната ефективна доза.

Разделяне на таблетките

Поставете таблетката на твърда, равна повърхност с делителната черта нагоре. Натиснете с палеца в средата на таблетката и таблетката се разделя на равни четвъртини. Силденафил само ще Ви помогне да получите ерекция при сексуална стимулация. Времето, за което се появява ефектът на Силденафил, е различно при отделните индивиди, но обикновено е между половин и един час. Ако приемете Силденафил по време на обилно хранене, ефектът може да настъпи по-бавно. Ако Силденафил не Ви помага да получите ерекция или ако ерекцията Ви не продължава достатъчно дълго, за да осъществите сексуален контакт, трябва да съобщите това на Вашия лекар.

Възможни нежелани реакции

Както всички лекарства Силденафил може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Нежеланите реакции, съобщени във връзка с употребата на Силденафил обикновено са леки до умерени и краткотрайни.

Ако имате болки в гърдите по време на или след сношение:
– Заемете полуседнало положение и се опитайте да се отпуснете
– Не използвайте нитрати, за да повлияете болката в гърдите.
– Свържете се незабавно с вашия лекар.

Всички лекарства, включително Силденафил, могат да предизвикат алергични реакции. Трябва да се свържете незабавно с Вашия лекар, ако изпитате който и да е от следните симптоми след прием на Силденафил Сандоз: внезапно свирене в гърдите, затруднение в дишането или замайване ,оток на клепачите, лицето, устните или гърлото.

Удължени и понякога болезнени ерекции са съобщавани след прием на Силденафил. Ако имате ерекция, която продължава повече от 4 часа, трябва да се свържете незабавно с лекар. Ако получите внезапно намаление или загуба на зрение, спрете приема на Силденафил и се свъжете с Вашия лекар.

Какво съдържа Силденафил

Активното вещество е силденафил.

Всяка таблетка съдържа 100 mg силденафил (като силденафил цитрат).
Други съставки са: безводен калциев хидрогенфосфат, микрокристална целулоза, коповидон, кроскармелоза натрий, магнезиев стеарат, захарин натрий, индиго кармин алуминиев лак (Е 132)

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

таблетки, блистери

Количество

4 таблетки по 100 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ratigra (Sildenafil Citrante) – Силденафил – 4х100мг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *