Промоция!

Reducta Depot (pharm – tec.)

5.00 от 5 на база 1 клиентска оценка
(3 клиентски отзива)

Таблетките с удължено освобождаване – REDUCTA DEPOT, използват тройна-ацетат модифицирана система за доставяне активното съединение в тялото.

Досегашните методи за подаване на препарата в рецепторите на организма проявяват специфични проблеми при ефективността и терапевтичните им ефекти.

Това е така заради ограничаването или намаленото снабдяване с обикновената технология (позната в досегашните препарати) заради частично разграждане, преди достигане на желаната цел в тялото.

70.00 лв. 45.00 лв.

Описание

Ново поколение таблетки за отслабване Редукта, Радукта депо (pharm – tec.)

 • С доказан резултат в ускорение на метаболизма при хуманна употреба.
 • Рязко отслабване с изгаряне на масттни натрупвания при коремна област.
 • Продукт с удължено освобождаване – работи денонощно.

 

Целта на всички сложни системи за доставяне на активните вещества в добавки за отслабване като тази, е да се разположат непокътнати от специално насочени части на тялото чрез средство, което може да контролира приложение на терапията чрез средства на висок физиологичен или химически спусък. За да се постигне тази цел, изследователите се обръщат към напредък в света на микро и нанотехнологиите.

Редукта депо на Фармтек е с активна субстанция Сибутрамин хидрохлорид монохидрат. Това вещество се съдържа в редица продукти за редукция на тегло. Стопяването на мазнини е относително при всички, но при хора с високо наднормено тегло, ефекта е по-силен.

Колко килограма се отслабва с Редукта Депо

От 4 до 8 кг за двумесечен курс е нормалното сваляне на килограми с ползването на този продукт.

Как се ползва REDUCTA DEPOT (pharm – tec.)

Една таблетка дневно, сутрин – Sibutramin hydrochloride monohydrate

Reducta Depot 2За най-добри резултати Reducta депо (pharm – tec.) е добре да се използва в комбинация с калорично контролирана диета и редовни физически упражнения (рутина). Reducta депо е предназначен да подпомага с умерена загуба на тегло през продължителен период от време – 2-3 месеца – когато се използва с диета и тренировъчна програма. 30 таблетки с удължено освобождаване на 10 mg сибутрамин хидрохлорид монохидрат.

Препоръчителна употреба

Приема се по 1 таблетка дневно, сутрин 30 минути преди закуска с чаша вода.

Ако сте пропуснали дневния си прием, не приемайте двойна доза, за да компенсирате дозата, която сте пропуснали. Всяка кутия съдържа 30-дневна доставка на сибутрамин (REDUCTA DEPOT), както е посочено на гърба на опаковката.

Допълнителна информация за Редукта

През последното десетилетие, полиметричните микросфери, мицели полимерни и хидрогелни материали са показали, че са ефективни при повишаване на ефикасността, специфично насочена при понижаване на системната токсичност от хранителни добавки като тази. Фармтек технологията е с подобрена степен на усвояване и защита за фармацевтичните им продукти срещу биохимично разграждане.

Таблетките с удължено освобождаване Reducta Депо са покрити с полимер и полизахаридна основа. Таблетки с удължено освобождаване Reducta депо са предназначени да заобиколят черния дроб и деградацията на стомаха да остане непокътната, докато активната фармацевтична съставка (API) достигне Cell Signaling рецепторите (сигналните рецептори в организма).

Веднъж приета, таблетката с бавно освобождавне осигурява чрез формула за непрекъснато снабдяване, различавайки се от останалите подобни продукти, които се разграждат моментално. Снабдена чрез технология за защита от неблагоприятни събития и увеличаване на силата и мускулната единица, когато е необходимо. Чрез включването на доза от 24 часа в една таблетка с удължено освобождаване, от което лекарството се освобождава бавно, върховете на висока плазмена концентрация и тези на ниска плазмена концентрация могат да бъдат предотвратени. Това помага да се избегнат страничните ефекти, свързани с високи концентрации, както и липсата на активност, свързана с ниски концентрации-даващи по-добро цялостно представяне.[flagallery gid=170]

За какво се използва REDUCTA DEPOT (pharm – tec.)

Reducta депо се използва за лечение на високо наднормено тегло (затлъстяване) при пациенти, които са правили многократни опити с нискокалорийна диета и физически упражнения. Reducta депо се използва, за да поддръжка и загуба на тегло.

Други съставки

Системата за освобождаване с продължително време време за доставяне на поли-потока включва:

 • Дикалциев фосфат
 • Магнезиев стеарат
 • Хистерен стеарат
 • Малтодекстрин
 • Б-никотинамид аденин динуклеотид и целулозни етери
 • вкус и декстроза

Предупреждения

Консултирайте се с лекар, преди, по време и след употреба, ако приемате други лекарства с рецепта рецепта или имате някакви медицински неразположения. Не използвайте, ако сте бременна или планирате бременност, също ако кърмите, ако сте изложени на риск или сте в процес на лечение на високо кръвно налягане, щитовидната жлеза, черния дроб, диабет или психично заболяване.

Използвайте този продукт с повишено внимание, ако имате анамнеза за херпес или приемате лекарства за високо кръвно налягане, сърдечни заболявания и еректилна дисфункция. Преди началото на всяка програма за загуба на тегло, или ако получите някой страничен ефект се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт. Тези твърдения не са оценени от FDA.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

таблетки, блистери

Количество

30 таблетки по 10 мг

3 отзива за Reducta Depot (pharm – tec.)

 1. Reducta depot вреди ли на черния дроб?

  • Как вече да съм сигурна, че е оригинална? От други места съм поръчвала Редукта и си стоят 2 опаковки фалшива в къщи, пила съм оригинална и мога да направя перфектно сравнение, бих Ви помолила да ми кажете за да поръчам, Благодаря Ви

 2. 5 от 5

  (потвърден клиент)

  За сега съм доволна.Действа също като Редуктил,истинско е и цената му е най-добра в този сайт.Рано е да кажа колко съм свалила(на минимална доза съм),но съм сигурна,че върши работа.

 3. (потвърден клиент)

  Може ли да се комбинира с clenbuterol и ако да, как?

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *