Промоция!

Somatrope 15iu – Соматропин (Pharm Chemical)

Somatrope 15IU, растежен хормон – 5mg, 1ml (15 единици) прах и разтворител за инжекционен разтвор, предвиден за подкожно приложение.

59.00 лв. 49.00 лв.

Описание

Растежния хормон се ползва за спортна цел, красота, подмладяване, подобряване на съня, засилване на бързината на метаболитните процеси и редица други качества.

За цялостна информация за растежния хормон проверете тук ->>

Соматропинът влияе върху мускулната маса в положителен аспект, като стимулира усвояването на белтъчини/протеинови молекули и забързва подобряването на живота.

Състав

Somatropin, растежен хормон – 5mg, 1ml (15 единици) прах и разтворител за инжекционен разтвор, предвиден за подкожно приложение.

Показания

Смущения в растежа, които се дължат на недостатъчно отделяне на растежен хормон и смущения в растежа, свързани със синдрома на Turner или хронична бъбречна недостатъчност, синдром на Prader-Willi, ниски деца, родени малки за гестационната възраст. Заместителна терапия при възрастни с изявена недостатъчност на растежен хормон.

Дозировка и приложение

Дозировката и схемата на приложение трябва да се индивидуализира. Най-общо се препоръчва дневна доза от 0,025-0,035мг/кг телесно тегло или 0,7-1,0мг/кв.м телесна повърхност.

Още информация за хормон на растежа

Соматотропин или наречен още растежен хормон е пептиден хормон. Името му идва от гръцки език сома-тяло и тропи-растеж. Той отговаря за растежа на костите като и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).

Ефектът му се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките и особено на белтъчната синтеза. При отделяне на по-малки количества (хипосекреция) от този хормон растежът на децата изостава. Развиват се джуджета, които са с нормални умствени възможности и със симетрични тела. Хиперфункцията при деца води до заболяването гигантизъм.

Индивидите са с много висок ръст (230- 250 cm). Когато увеличението на хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, се развива заболяване, наречено акромегалия. Най-често е вследствие на туморна хипофизата. Изразява се в задебеляване на късите кости на тялото, нарастване на някои от органите (език, черен дроб) и смущения в зрението.

Ако болестта се прояви в късна възраст когато растежа на костите е приключил се появява болестта акромегалия. При нея нарастват костите на черепа и крайниците езика също расте и става ненормално голям.

Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с високи финансови възможности си слагат соматропин, защото няколко единици дневно преобръща процеса на стареене и подмладява кожа, коса с видим ефект още от първите няколко дни.

Странични ефекти

Растежния хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност. Единствените такива са, че цената му е твърде висока не само за българския стандарт и един курс за месец излиза около 1500 лв – за нормално ползване от неспортуващи, а ако се прилага с цел състезателна подготовка – тогава цената може да надхвърли 3000 лв.

Желани ефекти от Somatrope

Ефектите, които се наблюдават могат да бъдат забелязани и усетени веднага, още след първите няколко дни, но ако целите сериозни трансформации като например изчистване на мазнини (отслабване), изпъване на кожата и връщане на нормалния цвят на косата ако сте побелял/а, тогава е необходимо хормона да се поставя достатъчно дълго време – това значи минимум от 2-5 месеца.

Растеж на височина с Somatrope

Ако сте чували за някой и си задавате въпроса дали растежен хормон може да увеличи вашият ръст – отговора е категорично да! С известни подробности, които са няколко. Първата е, че растежният хормон трябва да се слага в много по-високи дози, а това крие известни рискове. По-дълъг период на прием, говорим за повече от 16 месеца, минимум.

Страничните ефекти ако този препарат бъде предозиран са изключително неприятни и опасни. Един от тях е, че генотипа ви се променя, възможно е сериозно окосмяване, много повече от тестостероноподобните анаболни андрогенни стероиди. Черепа, пениса и някой вътрешни органи се трансформират в огромни, което за някой е предимство, а други намират като нежелан резултат. Дозата тук също е едно от най-важните неща за приема на Somatrope. Ако желаете консултация или имате въпрос, относно този продукт, възползвайте се формата за запитвания.

За допълнителни препарати, които се използват с цел нарастване на мускулна тъкан и изгаряне на мазнини, попитайте ни от формата за запитвания.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

флакон

Количество

15 единици разтворител за подкожно инжектиране.

5 отзива за Somatrope 15iu – Соматропин (Pharm Chemical)

  1. Iskam da poracam 10 broq

  2. Колко дълго трябва да опотребяваме този продукт за да пораснем с 10 см и това възможно ли е ?

    • Няма гаранция.

  3. Otchita li na doping test

  4. При хипо/хипер функция на щитовидната жлеза може ли да се приема?

    • Изследвания и консултиране с лекар.

  5. na 40 godini sam 83 kg i iskam da opitam ot tozi produkt. kakva e dozirovkata za men i 15 edinici za kolko vreme stigat i dali ima smisam s 15 edinici

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *