Промоция!

Stanabol 50 (British Dragon) Winstrol 10 мл (50mg/ml)

Инжекционен станозолол (Winstrol British Dragon) във 10 мл флакон със съдържание 50мг/мл. Десет милилитровия флакон на British Dragon е Winstrol – е много предпочитан. Водна суспензия със съдържание на Станозолол/Stanozolol, като съотношението на 1 мл е 50 мг. При това количество, флакона е 10х50 мг, което прави половин или иначе казано 10 дози по 50 мг инжекционен Винстрол.

59.00 лв. 49.00 лв.

Описание

Stanozolol e синтезиран в средата на 50-те години и е използван във ветеренарната практика под формата на инжекции. Stanabol 50 е качествен продукт с активна съставка Станозолол.

Шишето с водния разтвор е 10 мл по 50 мг станозолол, което прави общо 500 мг – изключително качествен инжекционен Winstrol / Станозолол за интрамускулно приложение. Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта единствено по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната. В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства.

Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния „дееспособния” тестостерон.

Още информация

През 70-те години немската фирма Wintrop пуска таблетки по 5мг. под името Stromba и емулсионна инжекция /приличаща на млечен разтвор/ по 50mg. под названието Winstrol, който бързо става известен в цял свят. Stanozolol е производен на дехидротестостерона (DHT), следователно не се превръща в естроген и в редки случаи задържа вода. На базата на това си качество препарата се използва за подготовка преди състезание. В съчетание с нискокалорийна диета, богата на белтъци, Stanozolol предава отлична твърдост и плътност на мускулатурата. Препаратът има много висока анаболна активност и ниска андрогенна. Отсъствието на андрогенно действие може да се компенсира с приема на Рarabolan. Комбинация от 50mg. Stanozolol на ден и Parabolan -228mg. на седмица е топ комбинация на шампионите. Тъй като препарата не задържа вода, бързият прираст на сила е рядкост. И все пак Stanozolol дава солиден прираст на чиста мускулна маса и плавно покачване на силата, които след спирането му се запазват.

Този продукт е подобен на други наши (инжекционни и орални:

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 флакон от 10 мл, 50 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Stanabol 50 (British Dragon) Winstrol 10 мл (50mg/ml)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *