Stanabol (Elite La Pharma) – 100×10мг, Стромба

Stanabol на Elite La Pharma съдържа Станозолол. Stanozolol е високо анаболен и умерено андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобряване на задържането на азот. Тъй като не ароматизира, няма странични ефекти, свързани с естрогена, не задържа вода, не предизвиква гинекомастия ако е в умерени и съобразни дози.

54.00 лв.

Описание

Този продукт е сходен и еднотипен с друг наш продукт (инжекционен)
Strombaject Aqua – Winstrol (Balkan Pharmaceuticals)

Stanabol е високо анаболен и умерено андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобряване на задържането на азот. Тъй като не ароматизира, няма странични ефекти, свързани с естрогена, не задържа вода, не предизвиква гинекомастия ако е в умерени и съобразни дози. Слага се по 50-100 мг веднъж на два дни или всеки ден. Комбинира се с 76 мг Parabolan на всеки 2-3 дни, много културисти също добавят Masteron, Equipoise или тестостерон пропионат / Тестостеронът е свързан с добавянето на анти-естрогени за задържане на вода и контрол на ароматизация. Жените често вземат 25 mg 2-3 пъти седмично или един път седмично 50-мг инжекционно. Употребен с Oxandrolone (Анавар), жените постигнат отлична и качествена чиста мускулна маса.

Още информация

Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната.

В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони).
Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния („дееспособния”) тестостерон.
От моята гледна точка, използването на оралния станозолол е необходимо по време на циклите на ААС, продължителността на които надвишава 8 седмици (препарата трябва да се приема в продължение на 7-10 дни на всяка 4-6 седмица от цикъла). Препаратът се предлага в опаковка от 5 ампули х 1 мл./50 мг.

Станозолол се комбинира перфектно с Анавар (Оксандролон)

 

<– Пълна информация за Станозолол (Stromba, Винстрол) (всичко) ->

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

таблетки, флакон

Количество

100 таблетки по 10 мг

6 отзива за Stanabol (Elite La Pharma) – 100×10мг, Стромба

  1. хубаva ли е тази сторомба ???? някоъ да кайи несто ???

  2. nqko da kaji hubavali e strombata ??????

    • Въпрос на лично предпочитание е избора на производител. Всички продукти са качествени и отговарят на описанието и съдържанието.

  3. hubava li e taq stronbi4kaa ???

  4. ???/

  5. ????

  6. Да попитам тази стромба прави ли релеф и след колко време се забелязва ефекта

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *