Stanozolol Aqua (pharm – tec.) – Станозолол ампули 50мг

Силно ефикасен и качествен продукт с активен състав Stanozolol (pharm – tec.) в опаковка с два блистера по пет ампули със съдържание в 1 мл – 50 мг станозолол на Фармтек, водна суспензия Winstrol

 

100.00 лв.

Описание

Винстрол е инжекционен анаболен стероид и работи при всички, които го ползват.
Целта от употребата му е свързана с два вида качества:

  • Трансформация на външен вид
    (релефно тяло и привлекателност) – плажен допинг.
  • Подобряване на постижения
    (завишаване на издържливост и сила) при състезатели и военизирани лица.

Винстрол е най-известното име на анаболен стероид в ампула или многодозов флакон. Популярен е, защото е уникален. Станозололът действа в разнородна насоченост и ефекта му е изцяло положителен. Подобрява работоспособността на човешкия организъм. Случаите на неговата употреба при хора, които създават деца (правене на бебе) са доста. Рабзира се, това са просветлени лица, които познават качествата му и имат възможност да се сдобият с качествен състав на инжекционен Stanozolol. Винстролът подобрява човешкото ДНК при минимални дози и трансформира вида при умерен прием. Ползата му най-много е приложима в показването на плажа или нощните локали (дискотеки). Този анаболен медикамент „нарязва“ тялото – прави го релефно с изваяни очертания. Вида на атлетите, които го употребяват е невероятен.

Информация за pharm – tec. Stanozolol Aqua – водна суспензия

Stanozolol е високо анаболен и умерено андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобряване на задържането на азот. Тъй като не ароматизира, няма странични ефекти, свързани с естрогена, не задържа вода, не предизвиква гинекомастия ако е в умерени и съобразни дози. Слага се по 50-100 мг веднъж на два дни или всеки ден. Комбинира се с 76 мг Parabolan на всеки 2-3 дни, много културисти също добавят Masteron, Equipoise или тестостерон пропионат / Тестостеронът е свързан с добавянето на анти-естрогени за задържане на вода и контрол на ароматизация. Жените често вземат 25 mg 2-3 пъти седмично или един път седмично 50-мг инжекционно. Употребен с Oxandrolone (Анавар), жените постигнат отлична и качествена чиста мускулна маса.

В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства.
Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони).
stanozolol-sh-pharm-tec-guide
Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния („дееспособния”) тестостерон.
От моята гледна точка, използването на оралния станозолол е необходимо по време на циклите на ААС, продължителността на които надвишава 8 седмици (препарата трябва да се приема в продължение на 7-10 дни на всяка 4-6 седмица от цикъла). Препаратът се предлага в опаковка от 5 ампули х 1 мл./50 мг.

Активната съставка на този продукт Stanozolol е мека и приятна, без странични ефекти. Погледни Анаполон 50, ако искаш да напреднеш за кратко време максимално. Имай предвид страничните ефекти, които са описани.

=====================================================================================

=====================================================================================

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

10 ампули по 1мл, 50 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Stanozolol Aqua (pharm – tec.) – Станозолол ампули 50мг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *