Промоция!

Stanz Inj. (Unigen) – аптекарски Винстрол 50мг/мл

Тайландският аптекарски винстрол на Unigen Lifesciences е популярен анаболен стероид. Stanz Inj. Prescription Medicine съединението е получено от дихидротестостерон. Технически класифициран като анаболен стероид, е показано, че проявява малко по-голяма тенденция за растежа на мускулите от андрогенна активност в по-ранни изследвания. Докато дихидротестостерон наистина само предоставя андрогенни странични ефекти, когато се прилага, станозолола осигурява качествен растеж на мускулите. Несъмнено анаболните му свойства са все още леки в сравнение с много силни съединения. Ефективността му като анаболен стероид дори може да бъде сравнима с Dianabol, обаче Winstro не носи със себе си една и съща тенденция за задържане на вода. Станозолол съдържа същия C17 метилирано съединение, както и Метандиенон/Dianabol, но с разликата, че е променен.

75.00 лв. 60.00 лв.

Описание

Уеб сайт на фармацевтичния производител: unigen-lifesciences.com
(проверка за оригиналност с верификационен код)
Произход: Тайланд

Stanz Inj. от Unigen Lifesciences ползва 5-микроформатни станозолол кристали. Този Винстрол е аптекарски, оригинален. Кристалите на Станз Инжекция са толкова фини, че могат да бъдат изтеглени и инжектирани дори с инсулинова игла.

 


Как изглежда Винстролът на Unigen Lifesciences

Структурно станозолол не е в състояние да се превърне в естроген. По същия начин антиестрогени не са необходими, когато използвате този стероид, гинекомастията не е повод за загриженост, дори при много чувствителни индивиди. Тъй като естроген също е виновникът със задържане на вода, Winstro-50 произвежда качество, погледнато физически, без страх от излишно задържане подкожна течност. Това го прави благоприятен стероид, който се използва по време на рязане (орелефяване), когато водата и мазнините са основна загриженост и негативен ефект. Той е много популярен сред спортистите, които искат да комбинират сила/скорост в спортове като лека атлетика . В такива дисциплини е необходимо да не носят вода в теглото си и поради това той предизвиква суров мускулен растеж, предизвикан по доста благоприятен начин.


Информация за Stanz Inj. (50mg I.M.) аптекарски винстрол

Всяка ампула съдържа 50 мг/мл Stanozolol с произход Тайланд в кутия с 5 броя ампули щампирани с черен надпис.
Ампули с етикети са предпоставка за фалшив продукт. Станз на Униген е аптекарски винстрол, продукт със сигурен произход. Съдържанието е качествена субстанция Станозолол за интрамускулно инжектиране.

Unigen Lifesciences Stanz Inj 50mg/ml I.M. използва 5-микроформатни станозолол кристали. Кристалите на Винстро-50 са толкова фини, че могат да бъдат изтеглени и инжектирани дори с инсулинова игла.
Инжекционен анаболен стероид (кутия с 5 ампули по 1 мл – 50мг/мл И.М.)

 Фармацевтично име: Stanz Inj.
 Химичен състав: Stanozolol
 Chem. Abstr. Name: 17alpha-Methyl-2’H-5alpha-androst-2- -eno(3,2-c)pyrazol-17beta-ol
 Молекулярна структура: C21H32N2O
 Молекулярно тегло: 328.5

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

5 ампули по 1мл, 50 мг/мл

1 отзив за Stanz Inj. (Unigen) – аптекарски Винстрол 50мг/мл

  1. Уникален!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *