Промоция!

Stazol (Стромба) – Shree Venkatesh

0 от 5 на база 2 клиентски оценки
(1 клиентски отзив)

Stazol – Stanozolol е високо анаболен и умерено андрогенен. Stromba/Winstrol/Stanozolol причинява значително увеличение на протеиновия синтез и подобряване в задържането на азот. Тъй като не ароматизира, няма странични ефекти, свързани с естрогена, не задържа вода, не предизвиква гинекомастия ако е в умерени и съобразни дози – препарата се предпочита от широк кръг специалисти и начинаещи в спорта.

60.00 лв. 46.00 лв.

Описание

Shree Venkatesh е високоценен производител на анаболни стимулатори заради качеството, което предоставя на потребителите, ползващи продуктите им.

Шри Венкатеш в България е стаабилен дистрибутулен делегат за качествени стимулатори- атлетите предпочитат тази марка, защото е силна и работи.

Стазол – Shree Venkatesh се предлага в опаковка с 50 таблетки по 10мг Станозолол, с възможност за верификация, с код  за проверка от официалния сайт на производителя: справка (за проверка – дали е оригинална).

Този продукт е подобен на други стероиди (инжекционни и орални) със съдържание на Станозолол:

Информация

Stanozolol е високо анаболен и умерено андрогенен. Stromba/Winstrol/Stanozolol причинява значително увеличение на протеиновия синтез и подобряване в задържането на азот. Тъй като не ароматизира, няма странични ефекти, свързани с естрогена, не задържа вода, не предизвиква гинекомастия ако е в умерени и съобразни дози – препарата се предпочита от широк кръг специалисти и начинаещи в спорта. Комбинира се с 76 мг – 100 mg Parabolan или Primobolan Depot на всеки 2-3 дни, а много културисти също добавят Masteron, Equipoise или тестостерон пропионат. Тестостеронът е свързан с добавянето на анти-естрогени като Серпафар, за да се предотврати водната задръжка и конкрола на ароматизация. Жените често вземат 25 mg 2-3 пъти седмично или един път седмично 50-мг инжекционно. Употребен с Oxandrolone (Анавар), жените постигат отлична, чиста и качествена мускулна маса.

В действие и резултат, оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различава по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната.

В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони).

Задълбочени и дългогодишни изследвания показват, че приемането на станозолол в количество 0,2 мг на килограм от теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма с 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния („дееспособния”) тестостерон.

Станозолола се комбинира много ефективно с Анавар (Оксандролон).

Цената на Стазол – Shree Venkatesh в България

Спортни храни (SH | Sportnihrani) предлага най-ниска цена, защото е вносител и оторизиран представител на фирмата Shree Venkatesh. Продуктите на тази марка имат висока репутация и силен авторитет, защото няма недоволни клиенти. Shree Venkatesh се слави с висок статут на производител за спортен допинг.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

таблетки, блистери

Количество

50 таблетки по 10 мг

1 отзив за Stazol (Стромба) – Shree Venkatesh

  1. При дози от 30мг дневно как ще се отрази на собственото производство на тест?и как се излиза от цикъла?

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *