Stromba (Generics Pharm) – 32х5мг Стромба таблетки

Stromba в средите на спорта е един от най-търсените и предпочитани анаболни стероиди за увеличаване на силата и масата без проява на естрогенните странични ефекти, характерни за повечето анаболни андрогенни стероиди. Поради мекия си характер той е любим и на жените спортисти. Търпи широка медийна популярност и често е замесван в скандали в спортните и олимпийските среди поради честата злоупотреба от лекоатлетите с цел подобряване на постиженията, поради което е класифициран като допинг агент.

Stromba се използва изключително много в периодите на „чистене“ на мазнини и много често присъства в диетите и тренировъчните режими на спортуващите. Считан е за абсолютно или за най-безобидния анаболен стероид.

16.00 лв.

Описание

Това е Stromba. От новата продуктова серия на Generics Pharm. Има изключителна анаболна активност и умерено ниво на андрогенност, заради качествените суровини, от които се създава. Stanozolol се употребява от спортисти, които залагат повече на релефа и чистата мускулна маса, отколкото на обема и количествата.

Този продукт е един от най-търсените на пазара в момента, заради неговите свойства и качества, които го правят препарат номер едно за изсушаване, релеф или изчистване. Много от атлетите споделят, че го взимат пролетта и преди лятото за да влязат в перфектна форма и външен вид! Извънмерно подходящ за комбиняця с Хормон на растежа!

Stromba – Generics Pharm e подобен (с еднакъв състав) на:

Повече информация за Stromba, Stanozolol, Winstrol

Винстрол, Стромба, Stanozolol е търговското име на станозолола, можете да го срещнете и под имената Стромба или Винстрол депо. Stromba – Generics Pharm е препарат, който познават почти всички, защото  блистерите съществуват от много време и се изградили не малко мускули и релеф на всякакви атлети по цел свят.

За разлика от всички познати ни стероиди Винстрола е разтворим във вода. Този препарат е ниско андрогенен, но ефикасността му е като бионабола. Атлети споделят, че в комбинация с Метандростенолон постигат завидни резултати, с цикли не повече от 2 до 3 месеца. Друг негов плюс е това, че е трудно ароматизира. Така, че грижата за гърдите ви отпада. Както някой от нас знаят, естрогена е виновен за задържането на вода в организма, когато приемаме винстрол, естроген не се произвежда и водата е сравнително по малко. Това е негово предимство, което го прави предпочитан в спортове, в които релефа или теглото са определящи.

Все пак никой не иска да се окаже по тежък на кантара или да бяга с повече тежест. Известен спортист, които бе хванат с този допинг е бегачът Бен Джонсън, без съмнение, който го е виждал може да забележи прираста на маса. Друг важен плюс е, че каченото по време на цикъла остава с малки изключения.Както споменахме винстрола е водно разтворим което прави инжекциите с него по-болезнени.Друго негово предимство е, че не е опасен за черния дроб.

Дозиране и комбиниране

Сигурно много от вас се питат какви ли са дозировките.За съжаление еднозначен отговор няма.За мъже дозата е от порядъка на 15 до 25 мг дневно и 25-50мг, ако е в инжекционната му форма. Важно е да знаем, че на практика инжекционната форма е далеч по-добра от оралната.Това се дължи на няколко факта, основния, от които е, че когато спортистите приемат оралната форма взимат прекалено малко от стероида, за да усетят разликата. Все пак едно е да вземете 25 мг на таблетки, от които да бъдат усвоени примерно 20 и друго е 50 мг, от който да се усвоят 40. Сигурно някой от вас се досетиха, но Инжекционната форма излиза по-скъпо.

Някой спортисти приемат ампулите през ден други два пъти седмично, но според хора с богат опит с препарата добре е инжекции да се поставят всеки ден. Понеже е слабо андрогенен все по често се забелязва да се употребява и от жени. Те трябва да знаят, че мъжките дози са големи и е хубаво да са на половината от тях. Инжекционната форма не им се препоръчва най-малко защото е по лесно да разделят хапчето отколкото инжекцията.За достигане на оптимална концентрация в кръвта е хубаво винстрол да се взима на няколко пъти през деня.

Не са изключени комбинациите с други препарати.За маса идеален вариант е да се комбинира със стероид, който е по-силно андрогенен например тестостерон пропионат, бионабол или анадрол. В периода преди състезание за запазване на така трудно постигнатото може да се употребява с други не ароматизиращи (заради водата) препарати. Още един плюс на инжекционната версия е, че натоварва черния дроб доста по малко, отколкото оралния вариант. Подобен вид изменения в тялото ви могат да се наблюдават чрез кръвни изследвания.

Странични ефекти

Продължителността на цикъла варира между 6 и 8 седмици. Както всяко нещо при предозиране винстрола променя нивата на холестерола. Радко срещани са страничните му ефекти, а те се изразяват в акне, промяна на гласа, менструални нарушения, главоболия, мускулни схващания, обриви, депресия или оплешивяване. При дългосрочен прием може да се появят болки в стомаха или високо кръвно налягане. Според някой спортисти Винстрол действа и при локално инжектиране, така риска от инфекции и абсцес се увеличава. Много важно е да знаете, че се срещат много добри негови ментета както на оралния така и на инжекционния винстрол. Както няколко пъти казахме винстрола е разтворим във вода, затова когато оставите ампулата неподвижна би следвало на дъното и да се утаи бял слой. Другото, което е важно да знаете е, че в света се произвежда само винстрол от по 1мл на ампула, ако видите ампула с повече мили литри не се подлъгвайте.

<– Пълна информация за Станозолол (Stromba, Винстрол) (всичко) ->

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

таблетки, блистери

Количество

32 таблетки по 5 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Stromba (Generics Pharm) – 32х5мг Стромба таблетки“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *