Testaplex P100 (Пропионат на Аксиолабс) – 100мг/мл

Testaplex P100 от Аксиолабс е маслен инжекционен анаболен стероид. Препаратът е бързодействащ за разлика от другите тестостерони – сypionate или enantate и изисква по-често инжектиране, за да се поддържат стабилни кръвните нива.

Както всички тестостерони, propionate е добър медикамент за мускулна маса, даващ бърз прираст на размери и сила. В същото време превръщането му в естроген и дехидротестостерон, предполагат типичните за тестостерона странични ефекти.

35.00 лв.

Описание

Много атлети считат, че Testaplex P100 (Пропионат на Аксиолабс) е най-мекия тестостеронов естер и е предпочитана форма при диети в период за релеф. Може да се каже, че препарата е любимия тестостерон сред жените билдери/за тези, които използват тестостерон/, т.к. кръвните му нива са по-лесни за контрол в сравнение с другите тестостеронови естери.При поява симптоми на вирилизация, атлетките не трябва да чакат седмици, нужни за да спадне концентрацията на тестостерон, както е при енантата например.

Хората, които са чувствителни към гинекомастия и водна задръжка е нужно да приемат андрогени и антиестрогени. Комбинацията Clomid или Nolvadex и Proviron, работи отлично, за да се предотвратят тези явления.Както всички тестостеронови препарати и propionate, подтиска ендогенното производство на тестостерон.Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Pregnil и/или Clomid/Nolvadex/Серпафар e желателно, за да се избегне пост стероидния крах (необходимост от протектори).

 

Дози, употреба и комбиниране

Най-разпространените дози за прием на Testaplex P100 (Пропионат на Аксиолабс) са инжектиране на 50-100мг всеки ден или през ден. Testosterone propionate обикновено се комбинира с Methandrostenolone, Anapolon или Deca-Durabolin за качване на мускулна маса. В цикли за релеф се съчетава с Winstrol, Primobolan Depot или Anavar.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 флакон от 10 мл, 100 мг/мл

1 отзив за Testaplex P100 (Пропионат на Аксиолабс) – 100мг/мл

  1. Слагам по половин кубик през ден или 50 мг, но все още нещо не мога да го усетя.Някаква информация за произхода и отзиви на потребители да споделите.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *