Testo S (Lipthai) – тестостерон суспензия – 10мл, 100мг/мл

Тестостерон суспензия Testo S на фирма Lipthai е воден разтвор. Дозите варират до голяма степен от нуждите на индивида, но най-често са от 50мг. до 100мг. дневно.

В повечето случаи резултатите са изумителни. Както може да се очаква от силен андроген, Тестостерон суспензия може да предизвика някои неприятни странични ефекти.

Като при всеки тестостеронов продукт се наблюдава високи нива на превръщане в естроген. С този медикамент нивата на естроген се покачват много бързо, затова в много случаи е необходим допълнителния прием на антиестрогени.

37.00 лв.

Описание

Комбинацията Clomid/Nolvadex и/или Proviron e ефективен начин да се избегнат тези странични ефекти., като често се приемат в началото на цикъла, за да се предотвратят такива явления преди да станат проблем. При използването на тестостерон суспензия ендогенните нива на тестостерон бързо намаляват. Някои атлети периодично вземат HCG по време на цикъла, за да сведат този процес до минимум.

Химично име: 4-androstene-3-one-17b-ol
Анаболичен рейтинг: 100
Активен живот: 1 ден
Клас: Андрогенен / Анаболен стероид (инжекционен)
Акне: Да, високо
Задържане на вода: Да, високо
Високо кръвно налягане: Да, ако е във високи дози
Токсичност за черен дроб: Ниска
Ароматизиране: Да, високо
DHT трасрформация: Да, висока
Подтискане на HPTA функция: Да

Тестостерон суспензия е един от най-старите андрогенни продукти

Тестостерон суспензия представлява инжекционна водна суспензия на тестостерона. Той беше открит преди около 50 години.
Препаратът се използва от атлети, които искат да получат максимално бързо действие. Водната база има предимство, че става активна за час и остава в кръвта около 1 ден. Това налага той да бъде инжектиран всеки ден, дори по-често.

Бедата е в това, че инжектирането му е много болезнено, което прави употребата му неприятна. Въпреки това, атлетите, които успяват да превъзмогнат болката, биват възнаградени с изключителен прираст на маса и сила. Факт е, че стотици рекорди в пауърлифтинга са били подкрепени от тестостерон суспензия. Много от шампионите разказват, че са го използвали за дълъг период от време и е работил добре.

За жалост този препарат е прекалено твърд за организма. Той е много силно андрогенен, ароматизира лесно и натоварва черния дроб. Дългото прилагане на тестостерон суспензия води до потискане на собственото производство на тестостерон, което от своя страна е свързано с атрофия на тестисите. Тези странични ефекти карат много атлети да избягват препарата. Голяма част от приетия екзогенен тестостерон се превръща в DHT. Акнето и оплешивяването могат да бъдат резултат от това. Както и при останалите тестостерони, бързо натрупаните сила и размери могат лесно да бъдат загубени след прекратяването на приема им. Повишаването на агресивността е друг, често срещан страничен ефект, който се свързва с употребата на тестостерон суспензия. В действителност това може да бъде достатъчно за някои да се откажат от него напълно.

Още информация

Друг много често срещан ефект при приема на този медикамент е повишаването на сексуалното желание, когато се използва за къс период. Когато употребата му е за дълго време, подобно на другите андрогени, причинява импотенция и сексуални разстройства. Тестостерон суспензия стана много популярен сред пауърлифтерите като препарат, който се използва през последните две седмици преди състезание. Той дава невероятен прираст на сила, така да се каже в последните минути. Някои бодибилдъри откриха, че този бързо действащ андроген помага за втвърдяване точно преди състезание.

Някои дори вземат този препарат сутринта преди шоуто. Те разказват, че той сам прави мускулите пълни и твърди. Аз поставям тестостерон суспензия и Anadrol в един клас. Те повишават изключително масата и силата и същевременно имат много странични ефекти (но това не може да направи тези препарати неупотребяеми, защото не е нещо, което ще накара атлетите да спрат използването им). Използваната доза от Testosterone Suspension е в порядъка от 100 мг всеки ден.

В химията, суспензия е хомогенна течност съдържаща неразтворими твърди частици, които са достатъчно големи, за да се утаят, но за известно време присъствуват в целия обем на течната матрица. Типичните суспензиите още се наричат груби (или едри) суспензии като това се определя от размера на суспендираните частици: обикновено те трябва да са по-големи от 1 микрон. По-малките неразтворими суспендирани частици (между 1 нанометър и 1 микрон) образуват колоидни разтвори. Суспензията е по-близо до едната крайност (неразтворимост) на континуума на разтворимостта. Вътрешната неутаена (твърда) фаза се нарича дисперсна фаза и е разпръсната във външната (течна) фаза, наричана дисперсна среда, чрез механичен процес на разбъркване, посредством инертно или слабо активно вещество, използувано като суспендиращ агент.

Още информация

За разлика от колоидите, суспензиите евентуално се утаяват след време. Пример за бързо утаяваща се суспензия е пясък и вода или кал и вода. Суспендираните частици могат да се видят през микроскоп и след известно време се утаяват ако не продължат да се разбъркват. Това, което основно различава суспензията от колоидите е, че частиците, суспендирани в колоидите, са по-малки и не се утаяват след много време. В този смисъл другата крайност на континуума на разтворимостта е разтвора – частиците напълно се смесват и не се наблюдава твърда фаза, така че се подреждат в общи линии по реда: неразтворимост, утаяване, суспензия, колоид и разтвор.

Суспензия на течна фаза или фини твърди частици в газова фаза се нарича аерозол. В земната атмосфера аерозолите са предимно съставени от прах и сажди, морска сол, фин пустинен пясък, вулканична пепел, нитрати, като и облачни частици. Суспензиите се класифицират на основание на дисперсната (вътрешна) фаза, която е почти винаги твърда, а в някои от изброените горе случаи течна; като дисперсната среда(външна фаза, матрица) е обикновено течна или газова.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 флакон от 10 мл, 100 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Testo S (Lipthai) – тестостерон суспензия – 10мл, 100мг/мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *