Testobolin (Alpha Pharma) – Тестостерон депо

Testobolin (Alpha Pharma) – тестостерон депо е инжекционен анаболен стероид с активна съставка – Testosterone Enanthate, бавнодействаща форма на основния мъжки андроген тестостерона. След инжектиране този стероид осигурява бавно освобождаване на тестостерон в кръвния поток за период от 2-3 седмици.

За да се поддържат нормални физиологични нива на тестостерон е необходимо инжектирането на енантата най-малко веднъж на 2 седмици, въпреки че някои го прилагат и веднъж седмично. Testobolin (тестостерон депо) е изключително популярен сред атлетите, заради способността му да предизвиква значителен прираст в мускулната маса и сила.

45.00 лв.

Описание

В Sportnihrani.com Можете да закупите този продукт на най-добрата цена в България. Аптечен Тестостерон депо с фармацевтично качество и произход, за изграждане на масивна мускулатура. Няколко държави предлагат този анаболен стероид, включително Гърция – там е с около 5 % по-висока цена. SH | Sportnihrani зарежда препаратите директно от производителя, затова вие имете възможността да поръчвате на най-добрата цена, оригинал! Стимулант, чиито дейстие е изключително ефективно! Това е дългодействащ инжекционен тестостерон, който често е използван от атлетите и прилича на останалите стимуланти. Силно анаболен и андрогенен, ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб.

Независимо какво си мислите за Биoнабол, Анаполон и други, ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила, тестостерон – е бил и остава препарат №1. Някои атлети разказват, че Testosterone Enanthate (Тестостерон eнантат) не се усеща така добре както Testosterone Cypionate. Както и да е Testobolin (Тестостерон eнантат) трябва да бъде поставян веднъж на 10 дни, за разлика от Testosterone Cypionate, който се поставя веднъж седмично. Ефективната доза от Testobolin (Тестостерон eнантат) е в порядъка 1 – 3 мл на 10 дни.

Сходен продукт е Testosteron Depo (Galenika, Сърбия)

Това е така защото Testobolin (Тестостерон eнантат) има период на полуживот около седмица. Решаващо преимущество на Testosterone Enanthate (Тестостерон eнантат) е че той има силно андрогенно и анаболно въздействие. Поради което всеки използващ препарата за кратко време има голям прираст на мускулна маса и значително повишава силата. Но това е свързано и със значително задържане на вода.

Комбиниране

Този продукт се комбинира с абсолютно всички стероиди за повишаване на мускулна маса в основен период.

Щангистите и пауърлифтърите високо ценят качествата на този препарат. Testosterone Enanthate същото е ценен и в спортове при които качества като груба сила, агресивност се смята за желателни. Дан Дъчейн в своята книга „Справочник на стероидите-2” препоръчва дозите да достигат 2000-4000 мг седмично. Това съвсем не необичайно такива дози прилагат предимно състезатели по американски футбол и пауърлифтинг. За бодибилдерите задържането на вода свързано с приема на Testosterone Enanthate е двуяко.

Вярно е че бързо стават масивни и силнии, но след няколко седмици огледалото показва една напълно гладка, водниста и подпухнала мускулатура, която изглежда като напомпана с въздух до тези размери и колкото и да се напрягате нищо не става. Който не вярва нека се постарае да види елитните състезатели по време на техния основен период когато употребяват неимоверни количества Тестостерон eнантат. Хубавото е, че когато употребявате Testobolin (тестостерон депо) изпитвате напомпване в краката дори и от изкачването на стълбите до вашето жилище. Приемат на Testobolin (тестостерон депо) помага при болки в ставите и гърба дължащи се на начални дегенеративни процеси на прешлените на гръбначния стълб.

Въпреки плюсовете на препарат начинаещите не трябва да го използват. Те би трябвало да стоят настрани от всички естери на тестостерона. Всеки които до сега не употребявал стероиди трябва да отложи употреба на тестостерониви препарати до момента в който другите „леки стероиди” вече не действат. За нарастване на мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира с Анаполон, Бионабол, Дека- дураболин и Параболан. Примерен прием – 100 мг Анаполон дневно, 200 мг Дека-дураболин и 500 мг Testobolin (тестостерон депо). След 6 седмици може да замените Анаполон с 30 мг Бионабол. Принципно Тестостерон eнантат в цикли за маса се комбинира добре почти с всички стероиди (съществува синергизъм ).

Странични ефекти

Проблем при употребата на Testobolin (тестостерон депо) е, че той има свойството силно да ароматизира в естроген. В резултат на което организмът натрупва излишни мазнини, често се наблюдава и гинекомастия. Макар че това е строго индивидуално и е в зависимост от предразположеността на индивида употребяващ препарата. Има атлети които даже и при дози надвишаващи 1000 мг дневно не страдат от феминизация, натрупване на мастна тъкан и задържат незначителни количества вода.

Докато при още от първата ампула получават болка в зърната на гърдите. За това те трябва да приемат допълнително Нолвадекс и Провирон. Тестостерон eнантат стимулира процесите на възстановяване в организма. Поради това той добре повлиява жизнения тонус, предоставя допълнителна енергия и ускорява фазата на компенсация. При употребата му атлетите си позволяват да тренират и 6 пъти седмично някой дори правят и двуразови тренировки и въпреки това се чувстват възстановени и силни. Атлети употребяващи Testobolin (тестостерон депо) разказват за удивително изпомпване по време на тренировката.

Дозировка

Общо приета доза Testobolin (тестостерон депо) много се различава говори се от 250 мг седмично до 2000 мг дневно. Разумната доза все пак е между 250 -1000 мг седмично. Дози над 500 мг е по добре да бъдат разделени на два приема седмично. Testobolin (тестостерон депо) оказва силно влияние върху Хипоталамуса. Дейноста на хипофизата в резултат на наличната обратна връзка се намалява което води до намаляване на собственото производство на тестостерон. Поради това се препоръчва всеки употребяващ Testobolin (тестостерон депо) повече от 6-8 седмици в края на цикъла да използва hCG. Инжекциите от 5000 I.U. се поставят всеки пети ден в продължение на 15 дни ( общо 3 инжекции) това спомага за намаляване на проблема с подтискането на ендогеното производство.

Приемът на hCG, Хломид и Нолвадекс е обичаен в края на циклите с тестостерон. Ползването на тези препарати спомага за преодоляването на възникващата катаболна фаза и отново повишават ендогените нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса също така бързо се губи. Дори и бавно да намалявате дозите това пак ще се случи. Това може да бъде избягнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефедрин и разбира Растежен хормон. Друг вариант е прехода към по меки анаболни стероиди като Дека-дураболин, Винстрол или Примоболан. С Testosterone Enanthate много хора могат да станат силни и големи, но мнозина от тях не успяват да съхранят резултатите.

Още информация

Страничните ефекти от употребата на препарата са характерни за всички силни андрогени. Задържане на вода, високо кръвно налягане в резултат на това, акне, особено забележимо в областта на гърба, раменете и ръцете. Тези странични ефекти са характерни при продължителна употреба, но при преустановяване на употребата сравнително бързо изчезват. Проявите на феминизация и особено на гинекомастия се блокират с приемана антиестрогени. В началото на приема се забелязва сексуална хиперстимулация с чести ерекции. При млади атлети се наблюдава вириализация, преждевременно вкостяване и прекратяване процеса на израстване. Наблюдават се и други обичайни странични ефекти: атрофия на тестисите, снижение на сперматогенезата и повишаване на агресивността.

Важно е да насочите своята агресивност в тренировките, а не към околните. За съжаление това не се удава на много от атлети приемащи Testosterone Enanthate. Обикновено до това асоциално поведение водят по-високите дози. Възниква така наречения „Супермен синдром”. Макар че Тестостерон eнантат се разрушава в черния дроб това химическо вещество при разумни дози е много по-слабо хепатотоксично от 17- алфа-алкилираните орални стероиди. Жените определено трябва да избягват употребата на Testobolin (тестостерон депо). Ако все пак прибягнат до употребата на този препарат спортните медици препоръчват максимален прием от 250 мг на 7-10 дена. За спортисти подлежащи на допинг- контрол може би ще интересна констатацията на Дан Дъчейн, че употреба до 300 мг седмично не води до превишаване съотношението 6:1 тестостерон / епитестостерон.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

5 ампули по 1 мл, 50 мг/мл

3 отзива за Testobolin (Alpha Pharma) – Тестостерон депо

  1. Този ли е по хубав или на NaShpharm енантата

    • Аз съм ползвал и от двата и двата са много силни, но на NASpharma е по-евтин.

  2. Алфа Фарма е с по-високо реноме и цената е заради името на марката. И двата препарата са еднакво качествени.

  3. Kakvi protektori trqbvat po vreme na cikul,sled cikul i za zapazvane nza rezultatite ?

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *