TestoRapid – Alpha Pharma – (Тестостерон пропионат)

0 от 5 на база 2 клиентски оценки
(2 клиентски отзива)

TestoRapid – Testosterone propionate е маслен инжекционен анаболен стероид. Препаратът е бързодействащ за разлика от другите тестостерони – сypionate или enantate и изисква по-често инжектиране, за да се поддържат стабилни кръвните нива. Както всички тестостерони, propionate / TestoRapid е добър медикамент за мускулна маса, даващ бърз прираст на размери и сила.

В същото време превръщането му в естроген и дехидротестостерон, предполагат типичните за тестостерона странични ефекти. Много атлети считат, че TestoRapid (пропионат) е най-мекия тестостеронов естер и е предпочитана форма при диети в период за релеф.

81.00 лв.

Описание

Може да се каже, че TestoRapid (тестостерон пропионат) е любим тестостерон на жените билдери и тези от тях, които използват тестостерон. Кръвните му нива са по-лесни за контрол в сравнение с другите тестостеронови естери.

Странични ефекти
При поява симптоми на вирилизация, атлетките не трябва да чакат седмици, нужни за да спадне концентрацията на тестостерон, както е при енантата например. Хората, чувствителни към гинекомастия и водна задръжка е нужно да приемат антиестрогени. Комбинацията Clomid или Nolvadex и Proviron, работи отлично, за да се предотвратят тези явления.Както всички тестостеронови препарати и propionate, подтиска ендогенното производство на тестостерон.
Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Pregnil и/или Clomid/Nolvadex, Серпафар-Кломифен e желателно, за да се избегне пост стероидния крах. Най-разспространените дози за този медикамент са инжектиране на 50-100мг. всеки ден или през ден. Testosterone propionate обикновено се комбинира с Methandrostenolone, Anapolon или Deca-Durabolin за качване на мускулна маса. В цикли за релеф се съчетава с Winstrol, Primobolan или Anavar.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

10 ампули по 1мл, 100 мг/мл

2 отзива за TestoRapid – Alpha Pharma – (Тестостерон пропионат)

  1. intresuva me tova sus stromba ako se kombinira, v nai-dobria slu4ei kakuv rezultat da o4akvam za poka4vane na muskulna masa

  2. i ako moje programa po kolko

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *