Тестостерон енантат (pharm – tec.) 250 mg/ml 10 ампули

Фармтек предлага тестостерон енантат в кутия с 10 ампули (два блистера по пет ампули в кутия). Маслата на тази фирма са изключително качествени и често срещаното акне или повишаване на температурата на тялото при употреба на анаболни стероиди от тази фирма са изключени!

Тестостерон Енантат е естер на естествено срещания андроген Тестостерон. В човешкото тяло този естер се разгражда напълно чрез процеса естераза и така се освобождава тестостерон. Тъй като Тестостерон енантат има както много силно андрогенно така и много силно анаболно действие, се използва от много атлети, които искат за кратко време да изградят много сила и маса.

75.00 лв.

Описание

 

След мускулното инжектиране на масления разтвор Тестостерон Енантат на Фармтек,  следва бавно, за около 7-8 дни пълно усвояване от организма. Testosteron Enantate на Фармтек  се разгражда на тестостерон и мастни киселини, при което обаче основно така получения Testosteron е активното вещество.

Странични ефекти

Увеличаването на телесната маса, разбира се, не се дължи само на качването на мускули, а и на задържане на вода, чийто положителен ефект е известна защита за ставите. Задържането на вода се дължи на превръщането на тестостерон в естроген. Вследствие на това могат да настъпят някои странични действия, дължащи се на естрогена, като например гинекомастия. Подобни странични действия се проявяват по правило, когато се превишат 500мг. седмично, но могат да бъдат избегнати с Ароматаза протектори или антиестрогени като например Серпафар (Serpafar), Провирон (Proviron) или Кломифен цитрат. Може да се изпробва и  естественият ароматазапротектор цинк в дозировка от 75 до 100 мг дневно.

Testosterone Enanthate (депо) на Фармтек принадлежи към стероидите, които ускоряват изключително регенерацията/възстановяването и скъсяват много времето на супер компенсация. Това позволява на много културисти да намалят почивките между тренировките.

Допълнителна информация

При продължително и високодозирано приложение на Тестостерон енантат на Фармтек може да се прояви обратимо намаляване на сперматогенезата или при по-продължителна употреба тестисите могат дори да намалеят.

Тестостерон енантат  често се комбинира с други стероиди като Нандролон Деканоат  (Nandrolon Decanoat), Оксиметолон – Анаполон (Oxymetholon) или Метандростенолон (Methandienon).

При допингтестове Тестостерон Енантат показва следи в организма до 3 месеца след последен прием.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

10 ампули по 1мл, 250 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Тестостерон енантат (pharm – tec.) 250 mg/ml 10 ампули“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *