Тестостерон пропионат (Cooper) – 100mg/ml, 5 амп

Тестостерон пропионат Cooper е маслен инжекционен анаболен стероид. Препаратът е бързодействащ за разлика от другите тестостерони – сypionate или enantate и изисква по-често инжектиране, за да се поддържат стабилни кръвните нива. Както всички тестостерони, propionate е добър медикамент за мускулна маса, даващ бърз прираст на размери и сила.

В същото време превръщането му в естроген и дехидротестостерон, предполагат типичните за тестостерона странични ефекти. Много атлети считат, че Тестостерон пропионат Cooper е най-мекия тестостеронов естер и е предпочитана форма при диети в период за релеф.

35.00 лв.

Описание

Може да се каже, че Тестостерон пропионат Cooper е любимия тестостерон сред жените билдери/за тези, които използват тестостерон/, т.к. кръвните му нива са по-лесни за контрол в сравнение с другите тестостеронови естери. При поява симптоми на вирилизация, атлетките не трябва да чакат седмици, нужни за да спадне концентрацията на тестостерон, както е при енантата например.

Хората, чувствителни към гинекомастия и водна задръжка е нужно да приемат антиестрогени. Комбинацията Proviron и Прегнил, работи отлично, за да се предотвратят тези явления. Вижте също Кломифен цитрат.

Още за Тестостерон пропионат Cooper – Индия
Както всички тестостеронови препарати и propionate, подтиска ендогенното производство на тестостерон. Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Pregnil и/или Clomid/Nolvadex, Serpafar e желателно, за да се избегне пост стероидния крах. Най-разспространените дози за този медикамент са инжектиране на 50-100мг. всеки ден или през ден.Testosterone propionate обикновено се комбинира с Methandrostenolone, Anapolon или Deca-Durabolin (нандролонов деканоат) за качване на мускулна маса. В цикли за релеф се съчетава с Winstrol, Primobolan или Anavar.
Погледнете Testosterone Propionate (pharm – tec.): един от най-качествените подобни продукти, Тестостерон протионат в SH | Sportnihrani

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

5 ампули по 1мл, 100 мг/мл

3 отзива за Тестостерон пропионат (Cooper) – 100mg/ml, 5 амп

  1. Slagam po polovin ampula prez dva dni i izbuhvam…mn go osestam !

  2. ako slagate po edna apula prez den ot toq propionate shte izbuhnete maximalno na sila i relef!

  3. kak e libidodo be pichove?

    • АЗ ОТ ТОВА МНОГО ЕБА

      • znachi raboti?

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *