Trenabol NASpharma – Параболан депо, 200 мг/мл

Trenabol с активна съставка Trenbolone Enanthate (Параболан депо) е инжекционна форма на мощния анаболен стероид Тренболон.

Естерът „енантат“, осигурява върхово освобождаване на стероида през първите няколко дни след инжекцията, последвани от постепенно намаляване на насищането до пълното му изчистване в рамките на около 2 седмици.

96.00 лв.

Описание

Тренболон е дериват на Нандролона и притежава мощни андрогенни и анаболни свойства. На база 1мг. притежава много по-мощен ефект от тестостерона и като анаболен, и като андрогенен агент, с лек положителен баланс в полза на анаболните процеси (съотношението на адрогенното към анаболното действие е 500:500).

Параболан депо е взаимозаменим с Параболана (Тренболон Хексахидробензилкарбонат), като и двата препарата осигуряват мощно натрупване на чиста мускулна маса. То е съпроводено в повечето случаи с по-голяма мускулна твърдост и релефност, увеличаване на силата и намаляване на мастните депа.

Дозировка

Оптималната доза е от порядъка на 200-500мг на седмица. Препаратът не ароматизира. За разлика от Нандролона, Тренболонът има двойни връзки на 9-та и 11-та позиция, които блокират ароматизирането, увеличават потенциала му за свързване с андрогенните рецептори и забавят метаболизма му. Това го прави по-мощен и в андрогенно и анаболно отношение от изходния Нандролон, а енантатният естер при 17-бета хидроксилната група в Тренабола забавя освобождаването на активния стероид от мястото на инжекцията.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

10 ампули по 1мл, 200мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Trenabol NASpharma – Параболан депо, 200 мг/мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *