Trenbol (Lipthai) – Тренболон, Параболан

0 от 5 на база 2 клиентски оценки
(1 клиентски отзив)

Trenbol (trenbolone acetate) е бързодействаща инжекционна форма на мощния анаболен стероид trenbolone (тренболон). С

тероидът родител (trenbolone) е дериват на нандролона и има силни анаболни и андрогенни свойства. Сравнено милиграм за милиграм, той е значително по-мощен от тестостерона, както като анаболен, така и като андрогенен агент, макар че везните са наклонени в полза на анаболния му потенциал.

74.00 лв.

Описание

Активна субстанция: Тренболон ацетат (trenbolone acetate) ,извлечен от нандролон деканоат
Други наименования – Параболан – инжекционна форма на препарата тренболон.

Trenbol е анаболен инжекционен стероид (мастноразтворим) за интрамускулно приложение. Тренболон ацетат (trenbolone acetate) е относително нов стероид. Trenbol съдържа активна субстанции на препарата Тренболон/Parabolan. Започва да се произвежда в началото на 1980год. от фирма “Negma Laboratories”- Франция, и се продава в ампули по 1.5 мл, по една в упаковка. Препапрата съдържа хексахидробензилкарбонат, производно 19-нортестостерон вещество. Препарат е родственник на Дека-Дураболина.

Сходство на двата стероида не се ограничава само до молекулярната структура, те работят почти еднакво, при допинг-контрол често бъркат кой от двата препарат е бил използван. Параболан е малко по-андрогенен, от Дека. Trenbolone е прекрасен препарат за основен период. Относително високите андрогенни свойства осигуряват допълнителна „сухост“ на атлета. Тези му свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Trenbol може да бъде ефективен и при нискокалорична диети при условие че се приемат големи количества протеин. Този анаболен стероид се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила, при това без задръжката на вода така характерни за тестостерона или руския Метан. Trenbolone дава огромна твърдост на мускулите.

Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претренирване, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпени, и в същото време дълбоко очертани. Trenbol притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като препарата не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура. В организма живота му е 2-4 дена.

Дозиране и комбиниране на Trenbolone acetate

Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1ампула/76мг./ на всеки 2-3дни. Много добра комбинация е 76мг. Trenbol на всеки два дни и 50мг. Winstrol през ден или 50мг. Testosterone propionate на всеки два дни. Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Methandrostenolone на ден. В комплекс с Анавар (25мг. Anavar на ден), препарата се използва за силова подготовка при атлети желаещи да минат в по-горна категория. Гинекомастия при използването на този продукт се наблюдава рядко, само при дълга употреба в много високи дози. При използване на дози до 200 мг. седмично препарата е слабо хепатотоксичен. Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони.

При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла. Препарата не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Trenbol не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост. На всеки атлет препарата действа по различен начин, но повечето от прилагащите го намират за безопасен при правилна употреба. Въпреки че не се наблюдават потресаващи промени в мускулната маса, Trenbol обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Дека.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 флакон от 10 мл, 76 мг/мл

1 отзив за Trenbol (Lipthai) – Тренболон, Параболан

  1. nqkoi polzval li e tozi produkt ? kajete mnenie molq 🙂 chuval sam che lazar angelov bocka takova 🙂

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *