Trenbolone Acetate (pharm – tec.) 1.5ml, 76mg

0 от 5 на база 2 клиентски оценки
(4 клиентски отзива)

Trenbolone Acetate (срещан още като Parabolan) е инжекционен мастноразтворим анаболен андрогенен стероид. Активната му съставка е Тренболон Ацетат (бърз параболан) естер, който се усвоява най-бързо от всички останали естери на Тренболон.

Този препарат има много силен афинитет за свързване с андрогенния рецептор (AR), обвързването е много по-силно отколкото с тестостерон или нандролон. Параболан увеличава синтеза на протеин, както и подобряването на азотния баланс в мускулите. Антикатаболен продукт, който влияе пряко на глюкокортикодния рецептор, като по този начин подпомага с невериятна сила изграждането на мускули.

160.00 лв.

Описание

Няколко са предимствата на Trenbolone Acetate – той е много подобен на Нандролон (Дека-Дураболин). Основната разлика между тренболон е, че има двоен въглерод в 9-та и 11-та позиция на ядрото. Тренболон не може да ароматизира в естроген. До голяма част се смята, че този препарат изгаря мазнините и възстановява мускулните рецептори. Заради това този препарат се използва за по-големи размери на мускулите, като им придава плътен и масивен вид. Това става чрез увеличаване на IGF-1 в мускулната тъкан, като повишава и чувствителността на мускулите чрез IGF-1 и други растежни фактори и увеличава размера на ДНК мускулните клетки.

Действие на Параболан (Trenbolone Acetate pharm – tec.)

Тъй като Trenbolone Acetate е ацетатна форма на тренболона, ефектът му трае само за кратко време и честото приложение е необходимо. Повечето спортисти инжектират 30 мг/мл всеки втори ден. Високи дози като например 30 мг дневно или 60 мг всеки ден са необичайни, тъй като огромната сила идва паралелно с някой странични ефекти (повечето известни за стероидите), заради които препарата е препоръчително да се слага веднъж на два дни. Trenbolone Acetate неароматизира и не се превръща в естроген. В комбинация с Winstrol има драматичен ефект върху външния вид на тялото. За постигане на гигантски, релефни и силни тела, никоя друга комбинация не дава на спортистите такава невероятна твърдост и такова натрупване на чиста мускулна маса. Trenbolone Acetate в комбинация с Winstrol на всеки 1-2 дни по 50 мг придава за няколко седмици изключителна физическа промяна. Това може да шокира наблюдаващи отстрани ефекта от този стероид. Културистите обичат тази комбинация.

Trenbolone Acetate може да бъде комбиниран и с Метандростенолон, Анадрол 50 или Тестостерон. За кратко време се изгражда сила и маса, които изглеждат рекордни. С толкова много положителни аспекти Trenbolone Acetate идва и със значителни отрицателни странични ефекти. Терминът “натрупване на маса” може да се приеме съвсем буквално от читателя, защото доста бързо и изразено се увеличава мускулното тегло, което обикновено върви ръка за ръка със силна задръжка на вода. Това води до сълзене и подпухнали мускули. Изразеният андрогенен компонент на Trenbolone Acetate върви ръка за ръка висок анаболен ефект, който се проявява с висока усвояемост и увеличеното натоварване на ставите. Повишена помпа ефект, повишен апетит, както и възможност да се подобри възстановяването на атлета.

Тренболон енантат ароматизира лесно, препоръчва се прием на антиестрогени, които също могат да помогнат за намаляване на водната задръжка. Постигнатите резултати с Trenbolone Acetate обикновено отшумяват много бързо след прекъсване на употребата му, ако не се поддържа ниво на тренировъчен режим и богата хранителна система.

Странични ефекти

Като при повечето инжекционни стероиди, Trenbolone Acetate е този, който трябва да се използва с повишено внимание. Всички андрогенни ефекти могат да се очакват, ако препарата бъде използван с предозиране. Ако сте склонни към оплешивяване (MPB), вериятно тренболон ще ускори този процес. Някой атлети имат оплаквания от акне, а за потребители от женски пол – не се препоръчва. Страничните му ефекти са сходни с тези на тестостерона. От задръжка на вода до останалите отрицателни ефекти като силна агресия. Агресивното поведение може да се обясни от факта, че атлетите използват по-високи количества от препарата.

Допълнителна информация

Активен живот: 8 дни
Доза: 300 – 600mg/седмица
Водна задръжка: да
Токсичност за черния дроб: Ниска
Ароматизация: Не

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

10 ампули по 1,5 мл

4 отзива за Trenbolone Acetate (pharm – tec.) 1.5ml, 76mg

  1. Tezi neshta koito prodavate v kraina smetka ot kade sa vzemani ili sa v bg v garajite praveni mnogo iskam da zapochna edin hubav cikal no me e strah ot menteta adski mnogo

    • Разликата между нас и останалите е, че ние предлагаме единствено качествените препарати на пазара. Клиентите ни са много, заради тази черта.

  2. Как се комбинира с Stanabolon depot ?

    • Комбинира се страхотно, ако добавиш и 3ти препарат- пропионат или мастерон ще постигнеш чудеса!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *