Trinaplex 200 – Axiolabs (Тренболон бленда)

0 от 5 на база 2 клиентски оценки
(2 клиентски отзива)

Trinaplex 200 съдържа тренболон бленда с микс от три естера Тренболон, това са: Trenbolone acetate – 50 мг, Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate – 50 мг и Trenbolone enanthate – 100 мг.

38.00 лв.

Описание

Parabolan е относително нов стероид. Trinaplex 200 съдържа Тренболон бленда – три активни субстанции на препарата Тренболон. Parabolan започва да се произвежда в началото на 1980год. от фирма “Negma Laboratories”- Франция, и се продава в ампули по 1.5 мл, по една в упаковка. Всяка ампула съдържа 76 мг Тренболон хексахидробензилкарбонат, производно 19-нортестостерон вещество. Тренболон е родственник на Дека-Дураболина. Сходство на двата препарата не се ограничава само до молекулярната структура, те работят почти еднакво, при допинг-контрол често бъркат кой от двата препарат е бил използван. Параболан е малко по-андрогенен, от Дека. Тренболон е прекрасен препарат за основен период. Относително високите андрогенни свойства осигуряват допълнителна „сухост“ на атлета. Тези му свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Препарата може да бъде ефективен и при нискокалорична диети при условие че се приемат големи количества протеин.

Използва се успешно както за подобряване на релефа (цикъл със Stromba и Anavar), така и за увеличаване на мускулната маса и сила, при това без задръжката на вода така характерни за тестостерона или руския Метан. Parabolan дава огромна твърдост на мускулите. Параболан отлично влиза в употреба прибавен към цикъла със стромба и анавар, тъй като той допълва необходимите химични елементи, които липсват в двете съставки Оксандролон и Станозолол. А още повече – два орални и един инжекционен препарат са отлично средство за резултатите, които повечето билдъри търсят. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претренирване, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпени, и в същото време дълбоко очертани.

Параболан притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като препарата не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура. В организма живота му е 2-4 дена.

Дозиране и комбиниране

Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1ампула/76мг./ на всеки 2-3дни. Много добра комбинация е 76мг. Parabolan на всеки два дни и 50мг. Winstrol през ден или всеки ден по 50мг. Testosterone propionate на всеки два дни. Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Methandrostenolone на ден. В комплекс с Анавар (25мг. Anavar на ден), препарата се използва за силова подготовка при атлети желаещи да минат в по-горна категория. Гинекомастия при използването на този продукт се наблюдава рядко, само при дълга употреба в много високи дози. При използване на дози до 200 мг. седмично препарата е слабо хепатотоксичен.

Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони. При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла. Препарата не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата.

Parabolan не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост. На всеки атлет препарата действа по различен начин, но повечето от прилагащите го намират за безопасен при правилна употреба. Въпреки че не се наблюдават потресаващи промени в мускулната маса, Параболан обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Дека. Френската версия на Параболан вече не се намира на пазара. Има различни фирми предлагащи инжекционата форма, поради което се налага да подхождате внимателно при покупката на препарата.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Количество

1 флакон от 10 мл, 200 мг/мл

2 отзива за Trinaplex 200 – Axiolabs (Тренболон бленда)

  1. hubav li e?

  2. каква е разликата между този и на нашфарма-та? има ли вероятност този да е фалшив заради ниската му цена или цената му се дължи на това че е многодозов флакон, а не на ампули?

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *