Turinabol (Generics Pharm) – 32×10мг

0 от 5 на база 2 клиентски оценки
(11 клиентски отзива)

Оралният Туринабол с активна съставка 4-хлородехидрометилтестостерон (4-Chlorodehydromethyltestosterone) е разработен от учени в Източна Германия, специално и единствено за нуждите на Олимпийския отбор на страната по лека и тежка атлетика.

Той е изследван грижливо в продължение на години и протокола му за прием в рамките на спортната програма на бившата ГДР е изчистен до съвършенство. Неподобрените десетилетия рекорди на източногерманските спортисти до голяма степен се дължат именно на този таен за времето си помощник.

36.50 лв.

Описание

За цикъл с Туринабол, можете да видите примерен такъв, или да поискате безплатна консултация.

Някогашната гордост на източногерманската фармацевтика се е произвеждала от Jenapharm, но от дълги години този стероид не се произвежда от нито една голяма фармацевтична компания. Той обаче може да се намери като продукция на няколко нелицензирани лаборатории под името Oral Turinabol, Oral Turanabol, Turanabol и др. под формата на таблетки.

Ефективната доза се движи между 10-40 мг. дневно за мъжете и 5-15 мг./дневно за жените. Преди десетилетия източногерманските атлети са го приемали целогодишно в рамките на олимпийските цикли. Активният полуживот на съединението е 16 часа, а времето за пълно изчистване – 6 седмици.

Още информация

Най-лесно Туринаболът може да се окачестви като дериват на Дианабола, но променената структура води до големи разлики в характеристиките и ефекта му. И двата стероида са 17-алфа алкилирани, чрез добавянето на въглероден атом на 17-та позиция, за да могат да „оцелеят” при първото преминаване през черния дроб.  Това, разбира се, увеличава токсичността спрямо черния дроб (хепатоксичността). Оралният Туринабол има много по-ниска андрогенна активност, в сравнение с Дианабола, но по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект. Според  таблиците в “Androgens and Anabolic Agents: Chemistry and Pharmacology” на Юлиус А. Вида, Туринаболът има рейтинг 0 за андрогенни и 53 за анаболни свойства при 100 за тестостероновата база.

Това осигурява повече от „твърдия” вид, който състезаващите се бодибилдъри често наричат „качествен” мускул. При Туринабола липсва „подпухналия” и „пухкав” изглед, характерен за приема на Дианабол и много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавара. Всъщност, Туринабола се различава от Дианабола единствено от 4-хлоро добавката, като същата промяна в структурата се открива и при Клостебола.

Дози и комбиниране

Именно 4-хлоро заместването прави Туринабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”. Приемът му не води до естрогенни странични ефекти като задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози.  Две изследвания върху мъже атлети показват, че приема на 10 мг. Туринабол дневно в рамките на 6 седмици не предизвиква никакви тежки странични ефекти.

Препоръчителните дози за нуждите на бодибилдинга са 20-40 мг. дневно за мъжете и 5 мг. дневно за дамите (въпреки че при тях ефектът от Туринабола е осезаемо по-голям, по-сериозни са и страничните, вирилизиращи ефекти – появата на нежелано лицево окосмяване, удебеляване на гласа, загрубяване на текстурата на кожата и т. н., които стават забележими при дози от над 10 мг. дневно). При мъжете най-ефективни са дозите близки до 40 мг. дневно, макар че и по-малките количества са ефективни за намаляването на нивата и свързването на свързващия половия хормон глобулин (SHBG), като по този начин се повишава концентрацията на свободния тестостерон.

Странични ефекти

С изключение на вирилизиращите странични ефекти при жените, има сведения за единични случаи на рак на тестисите при мъже, в резултата на употребата на високи дози Туринабол в продължение на 5 години.

Още информация

По време на Олимпийските цикли за Олимпиадите през 1968 г. и 1972 г. източногерманските спортисти са били на постоянни програми с Орален Туринабол, като щангистите са приемали над 10 гр. годишно, а най-добрият им спринтьор при мъжете е бил на програма от 730 мг. Туринабол за година. Той предлага възможността да станете по-силни или по-бързи чрез натрупването на мускулна маса доста лесно и с минимални странични ефекти, които почти липсват при ниските дози и да постигнете оптималното съотношение между сила и телесно тегло, какъвто е бил замисъла и на източногерманските учени, особено за спортовете, ограничени от теглови категории.

Разбира се, по времето, когато източногерманците са диктували модата в спорта с негова помощ, Туринаболът е бил почти неоткриваем за допинг-контрола – нещо, което не е в сила в наши дни. След приема му, той се разлага на 3 основни метаболита, които се засичат с допинг-тестовете – 6 бета-хидрокси туринабол, 6 бета, 12-дихидрокси-туринабол и 6 бета, 16-дихидрокси-туринабол, а в по-малки количества се откриват още 3 метаболита, сред които и 17 епи-туринабол. Въпреки това, метаболизмът и изхвърлянето с урината на Туринабола са сравнително бързи, с неговия полуживот от 16 часа.

Той се открива и при кръвни тестове по увеличеното време за кръвосъсирване, тъй като има естествени фибринолитични свойства (разрушава фибрина – неразтворимия, фиброзен протеин, произвеждан от черния дроб от разтворим протеин, който играе съществена роля в процеса на кръвосъсирването, б. ред.). Tова, в комбинация с повишения хематокрит от приема на стероиди, означава, че ако се порежете при бръснене, докато сте на Туринабол, може да ви отнеме часове, докато спрете кървенето.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

таблетки, блистери

Количество

32 таблетки по 10 мг

11 отзива за Turinabol (Generics Pharm) – 32×10мг

 1. moje li da dadete link na web saita na generics pharm

  • Разбира се.
   Заповядай: http://genericspharm.info/

   • moje li link na samia sait a ne za proverka na koda

 2. taia firma niama li sait

 3. ako niama sait 100% mente

 4. Специялно за този продукт можете ли да гарантирате за качеството и произхода ?

  • Не сме изследвали състава му, но имаме само положителни отзиви! Множество доволни клиенти.

 5. Извинявайте за въпросите предпазна мярка са все пак трябва да се знае кво се купува да не попадна на метан или метил ми е страха

 6. В период на покачване на мускулна маса със завишен прием на калории и протеин и тежки тренировки кой продукт ще окаже по-добър ефект върху развитието на мускулатурата този туринабол или Stanobolon depot pharm tec?До колкото знам стромбата е 5 пъти по-анаболна и 5 пъти по-андрогенна от туринабола пък и имам повече доверие на продуктите на pharm tec наясно съм, че тези продукти са сред най-меките анаболи но по принцип съм доволен как качвам само с храна и за това не искам нищо по-сериозно.Цената не е от значение ще взимам по колкото е необходимо от който и да е от двата продукта просто ме интересува кой ще е по-ефективен за изграждане на мускул в крайна сметка?

  • Станозолол в случая ще бъде по-ефективен.

 7. Ima li go ako da pratete

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *