Undestor (NASpharma) – Тестостерон ундеканоат 50х40мг

0 от 5 на база 2 клиентски оценки
(1 клиентски отзив)

Undestor е тестостеронова форма за перорален прием.  Този анаболен стероид е много различен от повечето стероиди за перорален прием, които обикновено са 17-алфа алкилирани с цел устойчивост на стероида при метаболизирането му от черния дроб.

По същество Undestor (NASpharma) е нетоксична орална алтернатива на инжекционните форми на тестостерон и други орални хепатотоксични анаболни стероиди.

60.00 лв.

Описание

Undestor (NASpharma) – Тестостерон ъндеканоат е ефективен орален тестостерон.

Усвояването му се подобрява, когато се приема с храна и вода. Не е токсичен за черния дроб, тъй като в синтезирането му отсъства 17-алфа метилова група. Това е един от предпочитаните препарати за хормонно възстановяваща терапия, защото е сигурен. Единственият му главен недостатък е, че за да бъде ефективен, трябва да се приема в големи дози. За лечението на мъже, нуждаещи се от хормонно възстановяваща терапия, са необходими 40 мг от него, давани 2 – 4 пъти дневно.

Подобен продукт: Virigen Testocaps

Анаболните стероиди и конкретно Undestor (NASpharma) се използват за лечение на мъже с повредени, зле функциониращи по наследство или липсващи тестиси, които имат крайно ниски нива на тестостерон. Повредените или липсващи тестиси не могат да поддържат тестостеронно ниво.

Употреба
Нормалните мъже произвеждат +/- 7 мг тестостерон дневно. “С цел заместване на тестостерона при мъже с повредени или липсващи тестиси Undestor (NASpharma) се приема ежедневно от 20 – 80 мг, докато тестостерон енантат в дози от 250 до 500 мг се слага веднъж на две седмици. Други два клинично възможни тестостеронни естера – тестостерон ципионат и тестостерон циклохексане карбоксилат, имат много сходни кинетични свойства, така че могат да бъдат използвани в същите дози. В момента това е най-общата форма за лечение на мъже с подобни проблеми, но терапията не произвежда същите нива на тестостерон като при здрави мъже. Пациентите се страхуват от тези колебания, заради въздействието на сексуалната им активност и емоционален статус.
Още информация
Новите тестостеронни препарати са разработени с цел да бъдат избегнати тези недостатъци. Новият тестостеронен естер – тестостерон-транс-4-н-бутилциклохексили-карбоксилат, с кодово име 20Аеt-1, е изпитан в лабораторни условия върху гризачи и след това върху кастрирани маймуни. Когато единичната 40 мг доза бе инжектирана на кастрирани маймуни, тя повдига нивото на тестостерон в кръвта на до нормалното за 4 месеца.”

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

желатинови капсули

Количество

50 таблетки по 40 мг

1 отзив за Undestor (NASpharma) – Тестостерон ундеканоат 50х40мг

  1. Sina mi ima hormonalni problemi tarsim lecenie ako pomognete s nestoo

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *