Winstrex S75 – Swiss Pharm 10мл Винстрол

Винстролът Winstrex S75 на Swiss Pharm е един от най-качествените продукти на пазара в момента със съдържание във флакона от 10 мл – 75 мг/мл водна суспензия станозолол за интрамускулно приложение. Winstrex S75 на Суис Фарм е високо анаболен и умерено андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобряване на задържането на азот. Тъй като не ароматизира, няма странични ефекти, свързани с естрогена, не задържа вода, не предизвиква гинекомастия ако е в умерени и съобразни дози. Слага се по 50-100 мг веднъж на два дни или всеки ден. Комбинира се с 76 мг Parabolan на всеки 2-3 дни, много културисти също добавят Masteron, Equipoise или тестостерон пропионат / Тестостеронът е свързан с добавянето на анти-естрогени за задържане на вода и контрол на ароматизация. Жените често вземат 25 mg 2-3 пъти седмично или един път седмично 50-мг инжекционно. Употребен с Oxandrolone (Анавар), жените постигнат отлична и качествена чиста мускулна маса.

65.00 лв.

Описание

Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната.

В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства.
Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони).
Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния („дееспособния”) тестостерон.

Още информация

Комбинирането на Winstrex S75 – Swiss Pharm с други с активен състав Stanozolol е успешно и задължително да бъде с висок клас протеини като Mutant WHEY, а от останалите продукти в клас стероиди: Оксандролон (Anavar)Тестостерон пропионат и депо Primobolan.

Winstrex S75 – Swiss Pharm се предлага в опаковка с флакон от 10 милилитра със съдържание 75 мг/мл станозолол водна суспензия (Winstrol).

Активната съставка на Winstrex S75 – Swiss Pharm Stanozolol е мека и приятна, без странични ефекти. Погледни Анаполон 50, ако искаш да напреднеш за кратко време максимално. Имай предвид страничните ефекти, които са описани.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 флакон от 10 мл, 75 мг/мл

11 отзива за Winstrex S75 – Swiss Pharm 10мл Винстрол

 1. Така… значи искам да изкажа за този винстрол мнение. Момчета, не знам какво има вътре, но по един кубик през един ден слагам и ям през два часа и съм на вени целия, тотален релеф!!! Доволен съм много и за напред ще ползвам услугите ви. Благодаря!

 2. Някой да каже мнение действа ли как е….

  • За три седмици качих 10 кила и аз ям като разпран през един час и сашевремено имам оникален релеф.!!!!

 3. Winstrola е мн силен !

 4. не разбрах само за 65 лева колко дози получавам и по колко пъти трябва да се инжектирам на седмица с комбинация с примоболан

  • 15 дози, седмично по три пъти.

 5. Като си бия винстрола трябва ли да правя диета или да ям квото си искам за да стана релефен не сам толкова за масата отколкото за релефа ?

 6. Като съм на винстрол трябва ли да правя диета за да стана релефен да имам преса,или си ям всичко, питам понеже по горе хората казват че ядат като разпрани пък са релефни и са качили по 10кг..
  По-Здрави!

  • Диетата е препоръчителна с или без анаболни стимулатори. Истина е, че дори с безразборно хранене, употребата на Winstrol предизвиква силно изразен релеф на мускулите, но поне в началото на анаболния цикъл е необходима нисковъглехидратна диета, с качествени, полезни мазнини.

 7. Imam vupros kum admina kato go ostavite preparata za 1 2 dni otaqva li se na dunoto bqloto ?

 8. Разбира се, че се утаява.

 9. zna4i e istinski taka li da go razbiram ? Moje da vzema edin da go probvam i ako mi haresa 6te poru4am o6te

 10. sled kolko vreme moga da mu usetia efekta

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *