Winstro-50 (Global Anabolic) 20ml Винстрол

Winstro 50 е популярен анаболен стероид. Това съединение е получено от дихидротестостерон. Технически класифициран като анаболен стероид, е показано, че проявява малко по-голяма тенденция за растежа на мускулите от андрогенна активност в по-ранни изследвания. Докато дихидротестостерон наистина само предоставя андрогенни странични ефекти, когато се прилага, станозолола осигурява качествен растеж на мускулите. Несъмнено анаболните му свойства са все още леки в сравнение с много силни съединения. Ефективността му като анаболен стероид дори може да бъде сравнима с Dianabol, обаче Winstro не носи със себе си една и съща тенденция за задържане на вода. Станозолол съдържа същия C17 метилирано съединение, както и Метандиенон/Dianabol, но с разликата, че е променен.

73.00 лв.

Описание

Winstro-50 от Global Anabolic Company Ltd използва 5-микроформатни станозолол кристали. Кристалите на Винстро-50 са толкова фини, че могат да бъдат изтеглени и инжектирани дори с инсулинова игла.

Структурно станозолол не е в състояние да се превърне в естроген. По същия начин антиестрогени не са необходими, когато използвате този стероид, гинекомастията не е повод за загриженост, дори при много чувствителни индивиди. Тъй като естроген също е виновникът със задържане на вода, Winstro-50 произвежда качество, погледнато физически, без страх от излишно задържане подкожна течност. Това го прави благоприятен стероид, който се използва по време на рязане (орелефяване), когато водата и мазнините са основна загриженост и негативен ефект. Той е много популярен сред спортистите, които искат да комбинират сила/скорост в спортове като лека атлетика . В такива дисциплини е необходимо да не носят вода в теглото си и поради това той предизвиква суров мускулен растеж, предизвикан по доста благоприятен начин.


Информация за продукта

Всеки 20ml многодозов флакон съдържа 50 мг на мл Stanozolol. Сив на цвят цвят и GA (Global Anabolic) лого щампа върху многодозовия флакон от 20 мл.

Winstro-50 от Global Anabolic Company Ltd използва 5-микроформатни станозолол кристали. Кристалите на Винстро-50 са толкова фини, че могат да бъдат изтеглени и инжектирани дори с инсулинова игла.
Инжекционен анаболен стероид Winstro-50 (многодозов флакон от 20 мл)

 Фармацевтично име: Winstro 50
 Химичен състав: Stanozolol
 Chem. Abstr. Name: 17alpha-Methyl-2’H-5alpha-androst-2- -eno(3,2-c)pyrazol-17beta-ol
 Молекулярна структура: C21H32N2O
 Молекулярно тегло: 328.5

=====================================================================================

=====================================================================================

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 флакон от 20 мл, 50 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Winstro-50 (Global Anabolic) 20ml Винстрол“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *