Winstrol – 50 (UK Pharmalab) – многодозов флакон

Winstrol-50 UK Pharmalab е един от най-анаболните стероиди, които обикновено се използват като лекарство за повишаване на производителността и се забранява тяхната употреба в спортно състезание под егидата на Международната асоциация на федерациите по лека атлетика (ИААФ) и много други спортни органи. Освен това, станозолол е бил използвана в САЩ конни надбягвания.

58.00 лв.

Описание

Станозолол обикновено се продава под името Winstrol, Станозолол (орално) и Winstrol Depot (интрамускулно) , е синтетичен анаболен стероид, получен от дихидротестостерон. За първи път е разработен от Winthrop Laboratories (Sterling Drug – фармацевтична компания) през 1962 г., и е одобрен от FDA за хуманна употреба.

За разлика от повечето инжекционни анаболни стероиди, станозолол не се естерифицира и се продава под формата на водна суспензия или орално под формата на таблетки. Лекарството има висока орална бионаличност, поради C17 α -алкилиране, която позволява на хормона да оцелее при първо преминаване през черния дроб, като се метаболизира при поглъщане.

Станозолол е използван както при животните, така и при пациенти-хора за редица условия. При хората е доказано, че може да бъде успешен при лечение на анемия и наследствен ангиоедем. Ветеринарните лекари могат да предписват лекарството за подобряване на мускулния растеж, производството на червени кръвни клетки, увеличаване на костната плътност и стимулиране апетита на изтощени или отслабнали животни.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

флакон

Количество

1 флакон от 10 мл, 50 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Winstrol – 50 (UK Pharmalab) – многодозов флакон“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *