Winstrol V50 (sQuibb – Канада) 50 мг/мл Станозолол

Канадският Winstrol V50 е един от най-качествените продукти с активна съставка Станозолол на пазара. Шишето с водния разтвор е 20 мл по 50 мг станозолол, което прави общо 1000 мг – изключително качествен инжекционен Winstrol / Станозолол за интрамускулно приложение. Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта единствено по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната. В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства.

104.00 лв.

Описание

Stanozolol e синтезиран в средата на 50-те години и е използван във ветеренарната практика под формата на инжекции. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния („дееспособния”) тестостерон.

Още информация

През 70-те години немската фирма Wintrop пуска таблетки по 5мг. под името Stromba и емулсионна инжекция /приличаща на млечен разтвор/ по 50mg. под названието Winstrol, който бързо става известен в цял свят. Stanozolol е производен на дехидротестостерона (DHT), следователно не се превръща в естроген и в редки случаи задържа вода. На базата на това си качество препарата се използва за подготовка преди състезание. В съчетание с нискокалорийна диета, богата на белтъци, Stanozolol предава отлична твърдост и плътност на мускулатурата.

Winstrol V50 има много висока анаболна активност и ниска андрогенна. Отсъствието на андрогенно действие може да се компенсира с приема на Рarabolan. Комбинация от 50mg. Stanozolol на ден и Parabolan -228mg. на седмица е топ комбинация на шампионите. Тъй като препарата не задържа вода, бързият прираст на сила е рядкост. И все пак Winstrol V50 дава солиден прираст на чиста мускулна маса и плавно покачване на силата, които след спирането му се запазват.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 флакон от 20 мл, 50 мг/м

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Winstrol V50 (sQuibb – Канада) 50 мг/мл Станозолол“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *