Как изглежда оригиналната Вермодже

Така изглeждат продуктите на Vermodje. Линията на фирмата от Молдова, производител на фармацевтични стимулатори за спортисти – анаболни системи за повече здраве и медали Вермодже, има оригинални партиди присъстващи в SH | Спортни храни.


Виж каталога: Каталог на Vermodje Moldova

Коментари: Коментари за Вермодже Молдова

[flagallery gid=194]

16 мнения за “Как изглежда оригиналната Вермодже

   1. начи асъм на принципа че с 20 лев апримерно по скъпи ама да се знае че са истински и оригинал!! а къф е смисъла да купиш нещо на пониска цена и да няма действие???

 1. vqrno li e 4e Fiki Storaro se e gotvil za klipa s masteronat na vermodjeto i oda4no li e da se kombinira s deka na organon ot grackata s jaltata kapa4ka ot 2 mililitrii

  ??????

 2. Това са глупости. Фики ена омнадрен лично го познавам, но знам за лазар ангеловч е е на вермодже..

 3. значи искам сам ода ви кажа че са пални глупости това което пишети-нито фики ес омнадрен нито лазар е на верможето.лазар е на стромба и прима а фики е на дека!

 4. Кви са тея бе еййй . Познавам много по.релефни хора но които не се снимат на клип а имат само фасебук. И не даржат да са извесни вапреки чи имат визията!!!!и са на ясно.

 5. Новите верможед са с бели опаковки а старите са сивите. Да знаете ако се чудите кои са старите опаковки на Верможе и кои са новите. Новите са с бяла опаковка с щампа Верможе Молдова. С многодозови флакони и всички останали видове продукти се предлагат на пазара. Могат да бъдат открити в аптекарските мрежи на Молдова и други страни. Надявам се коментара ми да бъде публикуван!!

 6. ЗАЩО ПРИНЦИПНО ДА КАЖЕМ КОГАТО ПИША ТУК НЕ МЕ ОТРАЗЯВАТЕ+++?????? ЗА МЕН ПРЕПАРАТИ, КОИТО СА РАБОТИЩИ – ТОВА СА ЕСТОФАРМАТА, БАЛКАН, БИОТЕЧА, ОРГАНОНА ОБАЧЕ ГРЪЦКИЯ И РАЗБИРА СЕ ПИАР – ШВЕЙЦАРИЯ.

 7. Prodavam steroidi koito sa ot sveicariq originalni – vermoje, negen, klamfa, estopharma. koito e zainteresovan da mi kaje za popitane. imam nali4nost za kolicesva specialni ceni i izbuhvaniq.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *