Deca-Durabolin

Предпочитани анаболни андрогенни прордукти

Често поръчвани са заради качеството и по думи на клиенти – Усещат се. Утвърдени с уважение на първокласни анаболни андрогенни препарати. Тези медикаменти купувачите оценяват отлично. По няколко думи за всеки продукт и представяне на най-добрите анаболни андрогенни стероиди в SH | Спортни храни – Топ 6 анаболни медикаменти в България.

Winstrol Depot
Winstrol Depot

Strombafort
Strombafort

Stromba
Stromba

Deca-Durabolin
Deca-Durabolin

Stanz Inj.
Stanz Inj.

Primobolan Depot
Primobolan Depot

Winstrol Depot – Desma

Това е продукт, който е с депо ефект. Депо значи, че за разлика от останалите спортни медикаменти с активен състав Станозолол, този продукт действа дълготрайно, което го прави предпочитан заради липсата от нужда да бъде слаган често както другите видове винстроли. Оригиналният Винстрол депо – Дезма е в кутия с легло от три ампули по 1 мл със съдържание 50 мг Станозолол.


Strombafort – Balkan Pharmaceuticals

Оралният Стромбафорт на молдовската група Балкан Фармацевтикалс е в опаковка с три блистера по 20 хапчета, с общо 60 таблетки Станозолол по 10 мг. Този продукт е известен с това, че се ползва за релеф по всяко време на годината. Най-честите запитвания за приема му са дали са необходими протектори и в какви дози да се ползва.


Stromba – NASpharma

Тази Стромба е купувана и харесвана заради намалението на цената и качеството й. По данни на изследвания за суровината в състава й, количеството субстанция на таблетка е 8,5 мг Stanozolol.


Deca-Durabolin – Organon

Познат като Жълта дека – един от първите инжекционни анаболни стероиди, известен в цял свят. Често фалшифициран, заради усиленото му търсене. Познат е като стероид, който облекчава болките в ставите. Ползва се и за релеф и за мускулна маса, в зависимост от това с какво е комбиниран.


Stanz Inj. – Unigen

Винстрол на индийска корпорация Unigen Lifesciences, слабо позната в България. Изключително фин в състава си, един от най-качествените. Ползва се предимно от професионални състезатели, които знаят какво да инжектират. Безупречен, до момента няма реплики на този продукт. С няколко процента по-скъп от други известни марки като pharm – tec. или Alpha Pharma.


Primobolan Depot – Bayer

Този препарат е най-скъпият и по цена във валута и по свойства. Известен е навсякъде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *