Цената на Primobolan Depot – Bayer в Турция

От 19 юли 2014 г. цената на Primobolan Depot Bayer в турските аптеки е 25.00 TRY (турски лири) – 17.00 лв (BGN). Аптеките в Турция (Türkiye’de eczane) са произхода на оригинална Прима, която ползват билдерите в България и по-голямата част на Европа. Метенолон (активната съставка на лекарството) е с висока цена и единственият продукт с реално съдържание е именно Bayer Primobolan Depot.

primobolanturkeyshthmb
Турски Примоболан депо Bayer
(Methenolone enanthate) – 100mg/ml мастноразтворим инжекционен стероид

Скока в цената на Примаболана в турските аптеки е заради високото търсене и масово потребление от състезатели и обикновени ентусиасти. Предизвикания скок в цифрата за покупка на кутия Primobolan в съседна Турция с цена в аптеките – 25 лири (Нова турска лира), в български левове 17.00 BGN (лева) беше посрещнат с негативни реакции. Препарат се полза за външен вид и мускулна маса, най-вече релеф.

Всички партиди със старата цена на Примоболан метенолонов разтвор са изчерпани от Български складове и сайтове за продажба на турска Прима, което предизвика недоволство сред мнозина билдери на анаболни стероиди.

Как изглежда оригиналния Primobolan Depot – Bayer

[flagallery gid=36]


Защо Bayer Primobolan е с висока цена

primobolanbayersheringturkeysh
Поръчка на Bayer Primobolan Depot (Депо Метенолон – Примоболан в кутия с една ампула – 100мг /мл)

Качественият метенолонов разтвор – Депо Примаболан (Methenolone Enanthate/Depot) е истински продукт с произход от аптечната мрежа на Турция. Почти всичко качествено на този свят се купува с повече пари, струва много. До момента Primabolan се предлагаше на значително по-оскъдна цена за кутия. Очакванията за цената на продукта да бъде понижена след края на зимата в 2014 г. са донякъде обосновани предположения.

Цени в различни сайтове или хора, които предлагат Примоболан под 18.00 – 20.00 лв за ампула Метенолон са абсолютен аргумент за фалшив продукт! Практиката е да се слага фалшива ампула в кутия с легло, които изглеждат като оригиналната прима/Primobolan. Спортни храни (SH | Sportnihrani) не може да предложи по-ниска цена от 20.00 лв за ампула в момента, но гарантира напълно за произхода и качеството на този продукт.

Едно мнение за “Цената на Primobolan Depot – Bayer в Турция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *